Captains of Printing, de vroegere Drukkerij Moeyaert, was meer dan veertig jaar in Zedelgem gevestigd. Captains of Printing is gegroeid uit de toenadering tussen de drukkerijen Moeyaert (Zedelgem), Debeer Printing (Torhout), Fieuws & Terryn (Bissegem), Cresco Graphics (Bissegem), Vandevelde (Oudenaarde), Nieuw Grafiek (Bissegem), Vandenberghe (Kortemark), Hovogra (Oudenaarde) en sinds 1 januari 2014 ook Drukkerij Latré in Aalter. Elke partij heeft zijn commerciële identiteit behouden.

De verhuis start op 21 juli. De productie wordt de tweede week van augustus in Ruddervoorde hervat. Zowel het offsetdrukken als het digitale printen zullen dan op één plek zijn gecentraliseerd.

De productieruimte in Ruddervoorde is vier keer groter dan de bestaande in Zedelgem. Captains of Printing verhuist naar een voormalige stapelplaats van Houthandel Eurowood.

Captains of Printing telt inmiddels 41 werknemers tegenover 7 in 2004.

Captains of Printing, de vroegere Drukkerij Moeyaert, was meer dan veertig jaar in Zedelgem gevestigd. Captains of Printing is gegroeid uit de toenadering tussen de drukkerijen Moeyaert (Zedelgem), Debeer Printing (Torhout), Fieuws & Terryn (Bissegem), Cresco Graphics (Bissegem), Vandevelde (Oudenaarde), Nieuw Grafiek (Bissegem), Vandenberghe (Kortemark), Hovogra (Oudenaarde) en sinds 1 januari 2014 ook Drukkerij Latré in Aalter. Elke partij heeft zijn commerciële identiteit behouden.De verhuis start op 21 juli. De productie wordt de tweede week van augustus in Ruddervoorde hervat. Zowel het offsetdrukken als het digitale printen zullen dan op één plek zijn gecentraliseerd.De productieruimte in Ruddervoorde is vier keer groter dan de bestaande in Zedelgem. Captains of Printing verhuist naar een voormalige stapelplaats van Houthandel Eurowood.Captains of Printing telt inmiddels 41 werknemers tegenover 7 in 2004.