Via http://www.stayandplay.cards kan iedereen kaartspellen van over de hele wereld ontdekken en herontdekken.

Een echte 'kaartbijbel' met uitleg bestond nog niet. Aan de hand van vakkundige uitleg en filmpjes worden verschillende kaartspellen stapsgewijs uitgelegd. Doel van de beide firma's is eenvoudig: mensen helpen om van deze tijd het beste te maken. Want ook naast de business as usual hebben ondernemingen een impact op de samenleving.

"Cartamundi is een wereldwijde groep, met een sterk lokaal netwerk. Het platform stayandplay.cards is een unieke samenwerking tussen al die verschillende Cartamundi-bedrijven met als doel mensen te verbinden" vertelt Stefaan Merckx, CEO van Cartamundi. "Het is de uitgelezen manier om onze purpose 'Sharing the Magic of Playing Together' tastbaar te maken."

Meer dan 100 kaartspelen beschikbaar

Bij lancering van het platform eind maart, zijn er in totaal 104 kaartspellen te vinden. De komende weken zullen er bovendien regelmatig nieuwe spellen bijkomen, aangezien ook de gebruikers zelf suggesties kunnen indienen via het platform.

Site klaar in 8 dagen

Naast de kennis van Cartamundi voor de spellen, werd er met Intracto de geschikte partner gevonden voor de ontwikkeling van het platform. CEO Pieter Janssens: "Toen we een telefoontje kreeg over het project waren we meteen erg enthousiast. Op een crisismoment zoals dit zoek je als onderneming toch ook naar een manier hoe je iets kan terugdoen voor de samenleving. We zijn dan ook erg blij en ontzettend fier op dit project. Hoedje af ook voor ons team en de experts van Cartamundi om tandjes bij te steken en dit project zo snel te realiseren."

Via http://www.stayandplay.cards kan iedereen kaartspellen van over de hele wereld ontdekken en herontdekken.Een echte 'kaartbijbel' met uitleg bestond nog niet. Aan de hand van vakkundige uitleg en filmpjes worden verschillende kaartspellen stapsgewijs uitgelegd. Doel van de beide firma's is eenvoudig: mensen helpen om van deze tijd het beste te maken. Want ook naast de business as usual hebben ondernemingen een impact op de samenleving. "Cartamundi is een wereldwijde groep, met een sterk lokaal netwerk. Het platform stayandplay.cards is een unieke samenwerking tussen al die verschillende Cartamundi-bedrijven met als doel mensen te verbinden" vertelt Stefaan Merckx, CEO van Cartamundi. "Het is de uitgelezen manier om onze purpose 'Sharing the Magic of Playing Together' tastbaar te maken."Meer dan 100 kaartspelen beschikbaarBij lancering van het platform eind maart, zijn er in totaal 104 kaartspellen te vinden. De komende weken zullen er bovendien regelmatig nieuwe spellen bijkomen, aangezien ook de gebruikers zelf suggesties kunnen indienen via het platform.Site klaar in 8 dagenNaast de kennis van Cartamundi voor de spellen, werd er met Intracto de geschikte partner gevonden voor de ontwikkeling van het platform. CEO Pieter Janssens: "Toen we een telefoontje kreeg over het project waren we meteen erg enthousiast. Op een crisismoment zoals dit zoek je als onderneming toch ook naar een manier hoe je iets kan terugdoen voor de samenleving. We zijn dan ook erg blij en ontzettend fier op dit project. Hoedje af ook voor ons team en de experts van Cartamundi om tandjes bij te steken en dit project zo snel te realiseren."