Cartamundi is een internationaal maakbedrijf met Belgische roots en is uitgegroeid tot één van de grootste speelkaarten- en bordspellenfabrikanten. De groep telt wereldwijd bijna 3.000 medewerkers, de fabriek in Turnhout stelt 475 mensen tewerk.

In mei 2022 kondigde Cartamundi al aan om in verschillende fases aan te werven om iedereen een gedegen onboarding en opleiding te kunnen geven. Om de volgende twintig nieuwe medewerkers te vinden, organiseert het familiebedrijf samen met Tempo-Team een jobcafé op donderdag 9 november 2023.

Technisch inzicht

"De aanwervingen komen er enerzijds om de groei van de bestaande en nieuwe activiteiten op te vangen en anderzijds om te anticiperen op een gevoelige uitbreiding van onze productieruimte om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar verzamel- en ruilkaarten", stelt Thomas Van Wassenhove, VP Collectibles & Trading Card Games Europe bij Cartamundi.

Het bedrijf is op zoek naar operators voor het bedienen van de snij-en verpakkingsmachines in de kaartenmakerij, polyvalente lijnoperators voor de nieuwe geïntegreerde productielijnen, onderhoudstechniekers voor het oplossen van storingen en onderhoud van de machines en offsetdrukkers. Technische scholing is niet vereist. "Mensen met een goed technisch inzicht, de juiste mentaliteit en de wil om bij te leren zijn van harte welkom om deel te nemen aan het evenement en te solliciteren", klinkt het bij Cartamundi.

Training-on-the-job

"Ook kandidaten zonder ervaring mogen zich kandidaat stellen", zegt Leona De Bie, business manager Kempen bij Tempo-Team. "Voor hen wordt er een technische opleiding op maat voorzien, een training-on-the-job. Als dat goed verloopt, krijgt men onmiddellijk een contract bij Cartamundi. In het unieke drieploegensysteem werk je bovendien in de nachtploeg vier nachten in plaats van vijf waardoor je weekend verlengd wordt."

Cartamundi is een internationaal maakbedrijf met Belgische roots en is uitgegroeid tot één van de grootste speelkaarten- en bordspellenfabrikanten. De groep telt wereldwijd bijna 3.000 medewerkers, de fabriek in Turnhout stelt 475 mensen tewerk.In mei 2022 kondigde Cartamundi al aan om in verschillende fases aan te werven om iedereen een gedegen onboarding en opleiding te kunnen geven. Om de volgende twintig nieuwe medewerkers te vinden, organiseert het familiebedrijf samen met Tempo-Team een jobcafé op donderdag 9 november 2023."De aanwervingen komen er enerzijds om de groei van de bestaande en nieuwe activiteiten op te vangen en anderzijds om te anticiperen op een gevoelige uitbreiding van onze productieruimte om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar verzamel- en ruilkaarten", stelt Thomas Van Wassenhove, VP Collectibles & Trading Card Games Europe bij Cartamundi.Het bedrijf is op zoek naar operators voor het bedienen van de snij-en verpakkingsmachines in de kaartenmakerij, polyvalente lijnoperators voor de nieuwe geïntegreerde productielijnen, onderhoudstechniekers voor het oplossen van storingen en onderhoud van de machines en offsetdrukkers. Technische scholing is niet vereist. "Mensen met een goed technisch inzicht, de juiste mentaliteit en de wil om bij te leren zijn van harte welkom om deel te nemen aan het evenement en te solliciteren", klinkt het bij Cartamundi."Ook kandidaten zonder ervaring mogen zich kandidaat stellen", zegt Leona De Bie, business manager Kempen bij Tempo-Team. "Voor hen wordt er een technische opleiding op maat voorzien, een training-on-the-job. Als dat goed verloopt, krijgt men onmiddellijk een contract bij Cartamundi. In het unieke drieploegensysteem werk je bovendien in de nachtploeg vier nachten in plaats van vijf waardoor je weekend verlengd wordt."