Cartamundi en VGP zoeken gemotiveerde technische medewerkers, zoals (hulp) offsetdrukkers, technische operatoren, onderhouds- en storingstechniekers. Beide bedrijven, gevestigd in het industriepark Visbeek, willen deze mensen de komende maanden aan de slag zien gaan, aangezien er zo'n 40 werknemers op pensioen gaan.

Krachten bundelen

"In plaats van een 'War for Talent' in de regio aan te gaan tegen elkaar, besloten we al snel om de krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar technisch talent in onze regio", zegt Thomas Van Wassenhove, vp Collectibles & Trading Card Games bij Cartamundi.

Tempo-Team organiseert als HR-dienstverlener de 'Joint Jobdag' op 6 juni en ziet vooral voordelen in de samenwerking. "Kandidaten kunnen meteen een kijkje nemen bij twee bedrijven om zo te zien wat best bij hun past", duidt Leona De Bie, business manager Kempen bij Tempo-Team.

Technisch inzicht

Speelkaarten- en bordspellenfabrikant Cartamundi, met in het gamma onder andere Monopoly, Risk, UNO, Pokémon en Trivial Pursuit, heeft zo'n 25 vacatures momenteel. "We willen onze groei bestendigen en daarvoor hebben we nu eenmaal goeie, gemotiveerde mensen nodig", licht Thomas Van Wassenhove van Cartamundi toe.

Bij Van Genechten Packaging, gespecialiseerd in de productie van vouwkartonnen verpakkingen, worden een 15-tal nieuwe collega's gezocht voor de Turnhoutse site. "We investeren voortdurend in zowel de nieuwste technologieën als in onze mensen. Deze combinatie vormt de sleutel van onze duurzame groei", zegt Johan Jaubin, de CTO van VGP. "Belangrijk is dat kandidaten een goed technisch inzicht en de juiste mentaliteit hebben. Een technische scholing is niet nodig want ze worden bij ons opgeleid."

Kandidaten kunnen zich inschrijven door te mailen naar Turnhout@tempo-team.be. Ze worden dan uitgenodigd voor een kennismaking en rondleiding in de productie van beide bedrijven.

Local hero Jeroen Verdick bij Cartamundi. De speelkaarten- en bordspellenfabrikant heeft 25 vacatures momenteel.
Cartamundi en VGP zoeken gemotiveerde technische medewerkers, zoals (hulp) offsetdrukkers, technische operatoren, onderhouds- en storingstechniekers. Beide bedrijven, gevestigd in het industriepark Visbeek, willen deze mensen de komende maanden aan de slag zien gaan, aangezien er zo'n 40 werknemers op pensioen gaan."In plaats van een 'War for Talent' in de regio aan te gaan tegen elkaar, besloten we al snel om de krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar technisch talent in onze regio", zegt Thomas Van Wassenhove, vp Collectibles & Trading Card Games bij Cartamundi.Tempo-Team organiseert als HR-dienstverlener de 'Joint Jobdag' op 6 juni en ziet vooral voordelen in de samenwerking. "Kandidaten kunnen meteen een kijkje nemen bij twee bedrijven om zo te zien wat best bij hun past", duidt Leona De Bie, business manager Kempen bij Tempo-Team.Speelkaarten- en bordspellenfabrikant Cartamundi, met in het gamma onder andere Monopoly, Risk, UNO, Pokémon en Trivial Pursuit, heeft zo'n 25 vacatures momenteel. "We willen onze groei bestendigen en daarvoor hebben we nu eenmaal goeie, gemotiveerde mensen nodig", licht Thomas Van Wassenhove van Cartamundi toe.Bij Van Genechten Packaging, gespecialiseerd in de productie van vouwkartonnen verpakkingen, worden een 15-tal nieuwe collega's gezocht voor de Turnhoutse site. "We investeren voortdurend in zowel de nieuwste technologieën als in onze mensen. Deze combinatie vormt de sleutel van onze duurzame groei", zegt Johan Jaubin, de CTO van VGP. "Belangrijk is dat kandidaten een goed technisch inzicht en de juiste mentaliteit hebben. Een technische scholing is niet nodig want ze worden bij ons opgeleid."Kandidaten kunnen zich inschrijven door te mailen naar Turnhout@tempo-team.be. Ze worden dan uitgenodigd voor een kennismaking en rondleiding in de productie van beide bedrijven.