Op de buitenlandse handelsmissie in Japan vorige week kondigde Stefaan Merckx, de CEO van Cartamundi, een stevig investeringsprogramma aan. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Turnhout, bouwt de komende jaren nieuwe fabrieken voor de productie van speel- en ruilkaarten.

Tokio, Leipzig, Turnhout

Zo komt er in Japan een derde fabriek nabij Tokio, de nieuwe vestiging moet in 2026 operationeel zijn. Tegen midden volgend jaar bouwt Cartamundi een nieuwe productievestiging in de buurt van Leipzig.

Ook de fabriek in Turnhout zal in 2023 worden uitgebreid. De investering van 25 miljoen euro is naar verluidt goed voor tientallen bijkomende banen. In 2025 zouden de werken rond moeten zijn.

Op de buitenlandse handelsmissie in Japan vorige week kondigde Stefaan Merckx, de CEO van Cartamundi, een stevig investeringsprogramma aan. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Turnhout, bouwt de komende jaren nieuwe fabrieken voor de productie van speel- en ruilkaarten.Zo komt er in Japan een derde fabriek nabij Tokio, de nieuwe vestiging moet in 2026 operationeel zijn. Tegen midden volgend jaar bouwt Cartamundi een nieuwe productievestiging in de buurt van Leipzig.Ook de fabriek in Turnhout zal in 2023 worden uitgebreid. De investering van 25 miljoen euro is naar verluidt goed voor tientallen bijkomende banen. In 2025 zouden de werken rond moeten zijn.