Vanaf 1 januari 2016 zijn de activiteiten van "drukkerij cartim bvba" en "graphibind nv", twee grafische bedrijven die al aan elkaar gelinkt waren, samengebracht in "CARTIM PRINT NV". De slogan en tegelijk strategie : "drukker voor drukkers" en alle contactgegevens blijven dezelfde. Dat wordt gemeld door zaakvoeder Ludo Goedertier.

Cartim Print NV is een industriële offsetdrukkerij en een afwerkingsbedrijf waar grafische bedrijven terecht kunnen voor losse opdrachten of voor vaste samenwerkingsverbanden, voor het drukken van plano vellen of de productie van volledig afgewerkte producten.

Vanaf 1 januari 2016 zijn de activiteiten van "drukkerij cartim bvba" en "graphibind nv", twee grafische bedrijven die al aan elkaar gelinkt waren, samengebracht in "CARTIM PRINT NV". De slogan en tegelijk strategie : "drukker voor drukkers" en alle contactgegevens blijven dezelfde. Dat wordt gemeld door zaakvoeder Ludo Goedertier.Cartim Print NV is een industriële offsetdrukkerij en een afwerkingsbedrijf waar grafische bedrijven terecht kunnen voor losse opdrachten of voor vaste samenwerkingsverbanden, voor het drukken van plano vellen of de productie van volledig afgewerkte producten.