De Delta 2500 HS heeft een max. printformaat van 250 cm x 320 cm. De machine print in conventionele UV-inkjet, heeft Quadro Array printkoppen van Durst aan boord en haalt en output van meer dan 1.000 m2/u. Eenzelfde Durst-printer produceert al drie jaar bij Smurfit Kappa in Drogenbos.

Cartonneries de Wallonie is gevestigd in Courcelles en is een volledige dochteronderneming van de VPK Packaging Group.Het bedrijf is een gespecialiseerd fabrikant van golfkartonnen verpakkingen uit gerecycleerd papier, massief kartonnen verpakkingen, displays en POS-oplossingen.

De Delta 2500 HS heeft een max. printformaat van 250 cm x 320 cm. De machine print in conventionele UV-inkjet, heeft Quadro Array printkoppen van Durst aan boord en haalt en output van meer dan 1.000 m2/u. Eenzelfde Durst-printer produceert al drie jaar bij Smurfit Kappa in Drogenbos.Cartonneries de Wallonie is gevestigd in Courcelles en is een volledige dochteronderneming van de VPK Packaging Group.Het bedrijf is een gespecialiseerd fabrikant van golfkartonnen verpakkingen uit gerecycleerd papier, massief kartonnen verpakkingen, displays en POS-oplossingen.