Drukkerij Chauveheid werd drie jaar geleden overgenomen door twee zakenmensen uit de buurt van Verviers. De verantwoordelijken wijzen naar de slechte economische omstandigheden. Zo kreeg de drukkerij dit jaar af te rekenen met een omzet die een derde lager is dan die van vorig jaar. Het bedrijf zou ook opgezadeld zitten met een financiële claim van 220.000 euro plus rente van de RVA.

De firma bestaat sinds 1884 maar ondervindt al zeven jaar financiële moeilijkheden. Chauveheid realiseerde in 2011 een omzet van 4.812.511 euro.

Drukkerij Chauveheid werd drie jaar geleden overgenomen door twee zakenmensen uit de buurt van Verviers. De verantwoordelijken wijzen naar de slechte economische omstandigheden. Zo kreeg de drukkerij dit jaar af te rekenen met een omzet die een derde lager is dan die van vorig jaar. Het bedrijf zou ook opgezadeld zitten met een financiële claim van 220.000 euro plus rente van de RVA.De firma bestaat sinds 1884 maar ondervindt al zeven jaar financiële moeilijkheden. Chauveheid realiseerde in 2011 een omzet van 4.812.511 euro.