De nieuwe financiering wordt volgens CHILI publish ingezet om de ontwikkeling van CHILI publisher, een op cloudtechnologie gebaseerd automatiseringsplatform voor grafisch ontwerpers, te versnellen, nieuw talent aan te trekken en de business in de Verenigde Staten en Europa te stimuleren.

Connected Capital, gevestigd in Amsterdam, is de vijfde investeerder die instapt bij CHILI publish. Het technologiebedrijf werd opgericht in 2010 en groeide uit tot een team van ruim 75 mensen vandaag. CHILI publish heeft kantoren in Aalst en in Chicago. Geert van Engelen, managing partner bij Connected Capital, treedt toe tot de raad van bestuur van het softwarebedrijf.

Voor online en offline kanalen

"Consumenten verwachten steeds vaker aantrekkelijke visuele content bij elk contactmoment, zowel online, als op social media, als in winkels", stelt Kevin Goeminne, de CEO van CHILI publish. "Merken en reclamebureaus worstelen soms om een bepaald publiek met de juiste content via het juiste kanaal te bereiken omdat hun adaptatieproces voor ontwerpen vaak te lang duurt, te foutgevoelig is en niet wordt aangestuurd door data."

"CHILI publisher vereenvoudigt en automatiseert de on-brand grafische productie van merken en bureaus op schaal, waardoor die tijd en geld besparen op hun end-to-end-productie van die content voor zowel online als offline kanalen", duidt Goeminne. "Deze investering stelt ons in staat onze oplossing, community en ons team te laten groeien, zodat elke professional in elke markt professionele, on-brand visuals kan creëren en hergebruiken."

De nieuwe financiering wordt volgens CHILI publish ingezet om de ontwikkeling van CHILI publisher, een op cloudtechnologie gebaseerd automatiseringsplatform voor grafisch ontwerpers, te versnellen, nieuw talent aan te trekken en de business in de Verenigde Staten en Europa te stimuleren. Connected Capital, gevestigd in Amsterdam, is de vijfde investeerder die instapt bij CHILI publish. Het technologiebedrijf werd opgericht in 2010 en groeide uit tot een team van ruim 75 mensen vandaag. CHILI publish heeft kantoren in Aalst en in Chicago. Geert van Engelen, managing partner bij Connected Capital, treedt toe tot de raad van bestuur van het softwarebedrijf. Voor online en offline kanalen "Consumenten verwachten steeds vaker aantrekkelijke visuele content bij elk contactmoment, zowel online, als op social media, als in winkels", stelt Kevin Goeminne, de CEO van CHILI publish. "Merken en reclamebureaus worstelen soms om een bepaald publiek met de juiste content via het juiste kanaal te bereiken omdat hun adaptatieproces voor ontwerpen vaak te lang duurt, te foutgevoelig is en niet wordt aangestuurd door data." "CHILI publisher vereenvoudigt en automatiseert de on-brand grafische productie van merken en bureaus op schaal, waardoor die tijd en geld besparen op hun end-to-end-productie van die content voor zowel online als offline kanalen", duidt Goeminne. "Deze investering stelt ons in staat onze oplossing, community en ons team te laten groeien, zodat elke professional in elke markt professionele, on-brand visuals kan creëren en hergebruiken."