"Veiligheid is altijd een topprioriteit geweest voor onze organisatie en onze medewerkers; het doordringt alles wat we doen", zegt Bram Verniest, chief operating officer en medeoprichter van CHILI publish. "Toen onze creatieve automatiseringsoplossing overstapte naar een SaaS-bedrijfsmodel, wilden we onze groeiende lijst van Fortune 100-klanten een officiële bevestiging geven van onze focus op informatiebeveiliging. Het behalen van de ISO 27001-certificering geeft onze klanten het hoogste niveau van vertrouwen in hoe hun gegevens worden beheerd."

Best practices en controles

De ISO 27001 standaard is een uitgebreide norm voor beveiligingsbeheer die een reeks best practices en controles specificeert. ISO 27001-gecertificeerde bedrijven hebben aangetoond dat ze activa zoals financiële informatie, intellectueel eigendom, werknemersgegevens of informatie die door derden is toevertrouwd, veilig kunnen beheren.

"Hoewel onze technologie gespecialiseerd is in slimme sjablonen, wilden we voor deze audit geen standaard marktsjablonen gebruiken", duidt Wesley Walrave, IT-manager bij CHILI publish. "We hebben de tijd genomen om alle verschillende processen op te stellen en te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze informatiebeveiligingsniveaus net zo stabiel, betrouwbaar en op maat zijn als de oplossingen waarop ze worden toegepast."

CHILI publish, opgericht in 2010, werkt ondertussen met 75 medewerkers in kantoren in Aalst en Chicago.

"Veiligheid is altijd een topprioriteit geweest voor onze organisatie en onze medewerkers; het doordringt alles wat we doen", zegt Bram Verniest, chief operating officer en medeoprichter van CHILI publish. "Toen onze creatieve automatiseringsoplossing overstapte naar een SaaS-bedrijfsmodel, wilden we onze groeiende lijst van Fortune 100-klanten een officiële bevestiging geven van onze focus op informatiebeveiliging. Het behalen van de ISO 27001-certificering geeft onze klanten het hoogste niveau van vertrouwen in hoe hun gegevens worden beheerd."De ISO 27001 standaard is een uitgebreide norm voor beveiligingsbeheer die een reeks best practices en controles specificeert. ISO 27001-gecertificeerde bedrijven hebben aangetoond dat ze activa zoals financiële informatie, intellectueel eigendom, werknemersgegevens of informatie die door derden is toevertrouwd, veilig kunnen beheren."Hoewel onze technologie gespecialiseerd is in slimme sjablonen, wilden we voor deze audit geen standaard marktsjablonen gebruiken", duidt Wesley Walrave, IT-manager bij CHILI publish. "We hebben de tijd genomen om alle verschillende processen op te stellen en te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze informatiebeveiligingsniveaus net zo stabiel, betrouwbaar en op maat zijn als de oplossingen waarop ze worden toegepast."CHILI publish, opgericht in 2010, werkt ondertussen met 75 medewerkers in kantoren in Aalst en Chicago.