De bekende online document editor is dus nu beschikbaar als Software as a Service (software on demand, software die als een online dienst wordt aangeboden). CHILI publisher Online is ontwikkeld in compatibiliteit met het Microsoft Azure cloud-computing platform. De SaaS-oplossing van CHILI publish is beschikbaar in vier verschillende niveaus (tiers): Starter, Business, Professional en Private Cloud.

John Arnsdorf, Product Marketing Manager bij CHILI publish, benadrukt het belang van deze lancering: "Tech kan niet langer in de weg staan van bedrijfsoptimalisatie voor grafimdiabedrijven. CHILI publisher Online levert een toekomstbestendige front-end, met native cloudfunctionaliteit die is geoptimaliseerd voor Microsoft Azure. Het elimineert kostbare investeringen in infrastructuur of systeemonderhoud en is klaar om te doen wat het moet doen binnen elke web2print setup."

CHILI publisher is een online editing software voor grafimediabedrijven die hun klanten via web2print willen bedienen. Dit betekent dat klanten een drukklare PDF kunnen maken, bewerken en aanschaffen door te werken met Smart Templates in hun browser.

De bekende online document editor is dus nu beschikbaar als Software as a Service (software on demand, software die als een online dienst wordt aangeboden). CHILI publisher Online is ontwikkeld in compatibiliteit met het Microsoft Azure cloud-computing platform. De SaaS-oplossing van CHILI publish is beschikbaar in vier verschillende niveaus (tiers): Starter, Business, Professional en Private Cloud.John Arnsdorf, Product Marketing Manager bij CHILI publish, benadrukt het belang van deze lancering: "Tech kan niet langer in de weg staan van bedrijfsoptimalisatie voor grafimdiabedrijven. CHILI publisher Online levert een toekomstbestendige front-end, met native cloudfunctionaliteit die is geoptimaliseerd voor Microsoft Azure. Het elimineert kostbare investeringen in infrastructuur of systeemonderhoud en is klaar om te doen wat het moet doen binnen elke web2print setup."CHILI publisher is een online editing software voor grafimediabedrijven die hun klanten via web2print willen bedienen. Dit betekent dat klanten een drukklare PDF kunnen maken, bewerken en aanschaffen door te werken met Smart Templates in hun browser.