Christian Duyckaerts werd tijdens de jaarlijkse Fespa Gala Night op woensdag 10 mei tijdens Fespa 2017 in Hamburg, aangesteld als de nieuwe President. Christian zetelt sinds 2002 in de raad van bestuur van Fespa, waar hij Febelgra vertegenwoordigt en de belangen van de Belgische zeefdrukkerijen en digitale printbedrijven ter harte neemt.

Als President zal Christian de raad van bestuur van Fespa sturen om toe te zien op de succesvolle uitvoering van de strategie van de organisatie door het executive team, dat wordt geleid door Fespa CEO Neil Felton. Zowel Christian Duyckaerts als Neil Felton zijn keynote sprekers op het Get Smart evenement van Grafisch Nieuws op 8 juni.

De Fespa President wordt voor een termijn van twee jaar verkozen door de 37 ledenverenigingen van de belangenorganisatie.

Christian Duyckaerts werd tijdens de jaarlijkse Fespa Gala Night op woensdag 10 mei tijdens Fespa 2017 in Hamburg, aangesteld als de nieuwe President. Christian zetelt sinds 2002 in de raad van bestuur van Fespa, waar hij Febelgra vertegenwoordigt en de belangen van de Belgische zeefdrukkerijen en digitale printbedrijven ter harte neemt.Als President zal Christian de raad van bestuur van Fespa sturen om toe te zien op de succesvolle uitvoering van de strategie van de organisatie door het executive team, dat wordt geleid door Fespa CEO Neil Felton. Zowel Christian Duyckaerts als Neil Felton zijn keynote sprekers op het Get Smart evenement van Grafisch Nieuws op 8 juni.De Fespa President wordt voor een termijn van twee jaar verkozen door de 37 ledenverenigingen van de belangenorganisatie.