"Het doet ons enorm veel plezier Christian te verwelkomen aan het hoofd van de afdeling Printing", zegt John Morent, de CEO van POP Solutions. "We zijn ervan overtuigd dat dit departement onder zijn leiding zal uitgroeien tot een centre of excellence ten dienste van onze klanten, de merken en de retailers. Christian is reeds lang vertrouwd met onze teams én ons partnerschap waardoor dit de voortzetting is van een lange loopbaan."

Merkzichtbaarheid vergroten

POP Solutions nam in 2020 de drukkerij Picto Viva over. Sindsdien bouwde POP op zijn bedrijfssite in Nijvel een digitale printafdeling uit. "De kernactiviteiten van POP zijn gericht op merkzichtbaarheid op het verkooppunt en op het creëren van nieuwe winkelervaringen", stelt de POS-specialist. "Dit is waar onze digitale drukafdeling een belangrijke rol speelt en zinvol is bij het ontwikkelen van 360° visuele communicatie voor onze klanten", aldus Christian Duyckaerts.

"Het doet ons enorm veel plezier Christian te verwelkomen aan het hoofd van de afdeling Printing", zegt John Morent, de CEO van POP Solutions. "We zijn ervan overtuigd dat dit departement onder zijn leiding zal uitgroeien tot een centre of excellence ten dienste van onze klanten, de merken en de retailers. Christian is reeds lang vertrouwd met onze teams én ons partnerschap waardoor dit de voortzetting is van een lange loopbaan."POP Solutions nam in 2020 de drukkerij Picto Viva over. Sindsdien bouwde POP op zijn bedrijfssite in Nijvel een digitale printafdeling uit. "De kernactiviteiten van POP zijn gericht op merkzichtbaarheid op het verkooppunt en op het creëren van nieuwe winkelervaringen", stelt de POS-specialist. "Dit is waar onze digitale drukafdeling een belangrijke rol speelt en zinvol is bij het ontwikkelen van 360° visuele communicatie voor onze klanten", aldus Christian Duyckaerts.