BuildASign is naar eigen zeggen de grootste online sign-retailer (stickers, banners, belettering, reclamepanelen, straatborden, enz.) ter wereld. BuildASign werd in 2005 gelanceerd en realiseert een omzet van 129 miljoen dollar. Het bedrijf heeft meer dan 400 werknemers in dienst.

Robert Keane, stichter en CEO van Cimpress, is opgezet met de deal: "Ze brengen talent, een klantgerichte cultuur, fabricatie aan lage productiekosten en sterke e-commerce bekwaamheden mee om klanten te bedienen met producten aan marktcompetitieve prijzen, snelle leveringen en een goede klantenservice."

BuildASign is naar eigen zeggen de grootste online sign-retailer (stickers, banners, belettering, reclamepanelen, straatborden, enz.) ter wereld. BuildASign werd in 2005 gelanceerd en realiseert een omzet van 129 miljoen dollar. Het bedrijf heeft meer dan 400 werknemers in dienst.Robert Keane, stichter en CEO van Cimpress, is opgezet met de deal: "Ze brengen talent, een klantgerichte cultuur, fabricatie aan lage productiekosten en sterke e-commerce bekwaamheden mee om klanten te bedienen met producten aan marktcompetitieve prijzen, snelle leveringen en een goede klantenservice."