Cimpress, onder meer bekend van Printdeal, Vistaprint, Printi en andere platformen, is 's werelds grootste klant van HP Indigo. De beursgenoteerde online printgroep gaat in de komende twee jaar investeren in een vloot nieuwe HP Indigo digitale persen.

"Tijdens de pandemie zijn meer printklanten overgestapt van offline naar online, waar Cimpress duidelijk een leidende rol heeft. We denken dat de meeste van die klanten ook na de pandemie online zullen blijven en we blijven investeren om onze efficiëntie verder op te drijven", zegt Robert Keane, de oprichter en CEO van Cimpress.

Non-stop drukken

Het bedrijf werkt al sinds jaar en dag met HP samen voor de productie van gepersonaliseerde printproducten zoals vakantiekaartjes, fotoproducten, geschenken, kalenders en marketingmateriaal. "We werkten nauw samen aan de ontwikkeling van de HP Indigo 100K. We zijn blij dat we onze strategische samenwerking kunnen verderzetten", stelt Haim Levit, de algemeen directeur van HP Indigo.

De nieuwe B2 HP Indigo 100K is de eerste pers van Indigo's vijfde generatie platform. De pers is ontwikkeld om non-stop te drukken. Exacte cijfers worden niet vrijgegeven maar meer dan de helft van de nieuwe HP Indigo 100K-persen worden nog dit jaar geïnstalleerd na succesvolle hoogvolumetesten tijdens de eindejaarspiek van 2020 in Cimpress-productievestigingen in Europa.

Cimpress, onder meer bekend van Printdeal, Vistaprint, Printi en andere platformen, is 's werelds grootste klant van HP Indigo. De beursgenoteerde online printgroep gaat in de komende twee jaar investeren in een vloot nieuwe HP Indigo digitale persen. "Tijdens de pandemie zijn meer printklanten overgestapt van offline naar online, waar Cimpress duidelijk een leidende rol heeft. We denken dat de meeste van die klanten ook na de pandemie online zullen blijven en we blijven investeren om onze efficiëntie verder op te drijven", zegt Robert Keane, de oprichter en CEO van Cimpress.Het bedrijf werkt al sinds jaar en dag met HP samen voor de productie van gepersonaliseerde printproducten zoals vakantiekaartjes, fotoproducten, geschenken, kalenders en marketingmateriaal. "We werkten nauw samen aan de ontwikkeling van de HP Indigo 100K. We zijn blij dat we onze strategische samenwerking kunnen verderzetten", stelt Haim Levit, de algemeen directeur van HP Indigo.De nieuwe B2 HP Indigo 100K is de eerste pers van Indigo's vijfde generatie platform. De pers is ontwikkeld om non-stop te drukken. Exacte cijfers worden niet vrijgegeven maar meer dan de helft van de nieuwe HP Indigo 100K-persen worden nog dit jaar geïnstalleerd na succesvolle hoogvolumetesten tijdens de eindejaarspiek van 2020 in Cimpress-productievestigingen in Europa.