Dat schrijven onze collega's van het Engelse PrintWeek. Het zou de online printgigant in staat stellen voor de eerste keer een dividend uit te betalen aan zijn aandeelhouders. Cimpress is genoteerd op de US Nasdaq en is de holding boven handelsvennootschappen als Vistaprint, Pixartprinting, drukwerkdeal, printdeal, enz.

Wanneer het plan wordt goedgekeurd, zal het Cimpress PLC HQ naar het Xerox Technology Park in Dundalk verhuizen. Daar is National Pen, een dochteronderneming van Cimpress, gevestigd.

Dat schrijven onze collega's van het Engelse PrintWeek. Het zou de online printgigant in staat stellen voor de eerste keer een dividend uit te betalen aan zijn aandeelhouders. Cimpress is genoteerd op de US Nasdaq en is de holding boven handelsvennootschappen als Vistaprint, Pixartprinting, drukwerkdeal, printdeal, enz.Wanneer het plan wordt goedgekeurd, zal het Cimpress PLC HQ naar het Xerox Technology Park in Dundalk verhuizen. Daar is National Pen, een dochteronderneming van Cimpress, gevestigd.