AMIS kondigt een nieuw 'Breakthrough Services'-adviesaanbod aan om maakbedrijven te ondersteunen bij de besluitvorming over en implementatie van Additive Manufacturing (industrieel 3D-printing) in hun productieprocessen.

Expertise

"Met onze software hebben we als doel om waarde toe te voegen voor de gebruikers van zogenaamde jetting-technologieën", duidt Kris Binon, managing director bij AMIS. "Dit realiseren vereist expertise vanuit verschillende perspectieven." Binon wijst naar de jaren ervaring bij Hybrid Software op het vlak van jetting-productiesoftware. Daarnaast rekent hij erop dat de printerfabrikanten hun hardware-expertise inbrengen bij het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen. "Last but not least willen we een scherp inzicht krijgen in de uitdagingen en behoeften van de eindgebruikers", stelt de topman.

Netwerk

Voor bedrijven die AM willen implementeren of het gebruik ervan willen uitbreiden, biedt AMIS adviesverlening om de noden te kwalificeren, de relevantie te evalueren en advies te geven over technologieën, software en hardware. "Op dezelfde manier willen we OEM-printerfabrikanten helpen hun apparaten sneller op de markt te brengen en in overeenstemming te brengen met de eisen van de eindgebruikers, door de juiste software, technologieën en tools te evalueren en samen te werken", aldus Binon.

"Het begrijpen van de noden van de eindgebruikers helpt ons betere software te maken", zegt Nick De Roeck, de CEO van AMIS. "Kris geeft al driekwart decennium advies op het gebied van Additive Manufacturing en hij heeft een wereldwijd netwerk - dus hij is de aangewezen persoon voor dit soort werk."

"Het begrijpen van de noden van de eindgebruikers helpt ons betere software te maken", zegt Nick De Roeck, de CEO van AMIS.

Complexiteit

AMIS garandeert onafhankelijk en technologie-agnostisch advies. "Het zou absurd zijn om jetting-technologieën te promoten bij een bedrijf dat eigenlijk een lasergebaseerd systeem nodig heeft. We zouden daarmee zowel een ontevreden consultancyklant als een ontevreden softwaregebruiker creëren", zegt Kris Binon.

"Hoewel Additive Manufacturing al tientallen jaren bestaat, blijft de behoefte aan begeleiding bij het succesvol toepassen van de technologie van groot belang. Het brede scala aan beschikbare technologieën en de relatieve complexiteit ervan liggen aan de basis van deze behoefte. De 3D-printgemeenschap kent zijn aandeel teleurgestelde gebruikers - bijvoorbeeld nadat ze op pad gingen met een AM-technologie die niet aansloot bij de daadwerkelijke toepassingen. "

AMIS kondigt een nieuw 'Breakthrough Services'-adviesaanbod aan om maakbedrijven te ondersteunen bij de besluitvorming over en implementatie van Additive Manufacturing (industrieel 3D-printing) in hun productieprocessen."Met onze software hebben we als doel om waarde toe te voegen voor de gebruikers van zogenaamde jetting-technologieën", duidt Kris Binon, managing director bij AMIS. "Dit realiseren vereist expertise vanuit verschillende perspectieven." Binon wijst naar de jaren ervaring bij Hybrid Software op het vlak van jetting-productiesoftware. Daarnaast rekent hij erop dat de printerfabrikanten hun hardware-expertise inbrengen bij het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen. "Last but not least willen we een scherp inzicht krijgen in de uitdagingen en behoeften van de eindgebruikers", stelt de topman.Voor bedrijven die AM willen implementeren of het gebruik ervan willen uitbreiden, biedt AMIS adviesverlening om de noden te kwalificeren, de relevantie te evalueren en advies te geven over technologieën, software en hardware. "Op dezelfde manier willen we OEM-printerfabrikanten helpen hun apparaten sneller op de markt te brengen en in overeenstemming te brengen met de eisen van de eindgebruikers, door de juiste software, technologieën en tools te evalueren en samen te werken", aldus Binon."Het begrijpen van de noden van de eindgebruikers helpt ons betere software te maken", zegt Nick De Roeck, de CEO van AMIS. "Kris geeft al driekwart decennium advies op het gebied van Additive Manufacturing en hij heeft een wereldwijd netwerk - dus hij is de aangewezen persoon voor dit soort werk."AMIS garandeert onafhankelijk en technologie-agnostisch advies. "Het zou absurd zijn om jetting-technologieën te promoten bij een bedrijf dat eigenlijk een lasergebaseerd systeem nodig heeft. We zouden daarmee zowel een ontevreden consultancyklant als een ontevreden softwaregebruiker creëren", zegt Kris Binon."Hoewel Additive Manufacturing al tientallen jaren bestaat, blijft de behoefte aan begeleiding bij het succesvol toepassen van de technologie van groot belang. Het brede scala aan beschikbare technologieën en de relatieve complexiteit ervan liggen aan de basis van deze behoefte. De 3D-printgemeenschap kent zijn aandeel teleurgestelde gebruikers - bijvoorbeeld nadat ze op pad gingen met een AM-technologie die niet aansloot bij de daadwerkelijke toepassingen. "