De Global Print API verbindt drukwerkaankopers met een wereldwijd netwerk van printserviceproviders via een cloudgebaseerde interface (API). Afdruktaken die bij de Cloudprinter.com Print API worden ingediend, worden automatisch doorgestuurd op basis van een AI-algoritme naar de dichtstbijzijnde gekwalificeerde printserviceprovider.

De nieuwe Cloudprinter-app voor Enfocus Switch vermindert de inspanning van de printserviceprovider om verbinding te maken met de Cloudprinter.com Production AP, aldus Cloudprinter.

Enfocus Switch is een automatiseringsoplossing waarmee elk bedrijf zijn eerder geïnvesteerde technologie kan koppelen aan efficiënte workflows om repetitieve taken te automatiseren en tegelijkertijd de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. De functieset kan verder worden uitgebreid met apps, ontwikkeld door klanten, integrators, resellers, oplossingspartners en iedereen met een creatieve geest, en is beschikbaar in de Enfocus Appstore voor andere Enfocus Switch gebruikers die ze kunnen kopen.

De Cloudprinter app verbindt en wisselt gegevens uit tussen Enfocus Switch en de Cloudprinter.com Production API. De integratie is naadloos.

De Global Print API verbindt drukwerkaankopers met een wereldwijd netwerk van printserviceproviders via een cloudgebaseerde interface (API). Afdruktaken die bij de Cloudprinter.com Print API worden ingediend, worden automatisch doorgestuurd op basis van een AI-algoritme naar de dichtstbijzijnde gekwalificeerde printserviceprovider.De nieuwe Cloudprinter-app voor Enfocus Switch vermindert de inspanning van de printserviceprovider om verbinding te maken met de Cloudprinter.com Production AP, aldus Cloudprinter.Enfocus Switch is een automatiseringsoplossing waarmee elk bedrijf zijn eerder geïnvesteerde technologie kan koppelen aan efficiënte workflows om repetitieve taken te automatiseren en tegelijkertijd de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. De functieset kan verder worden uitgebreid met apps, ontwikkeld door klanten, integrators, resellers, oplossingspartners en iedereen met een creatieve geest, en is beschikbaar in de Enfocus Appstore voor andere Enfocus Switch gebruikers die ze kunnen kopen.De Cloudprinter app verbindt en wisselt gegevens uit tussen Enfocus Switch en de Cloudprinter.com Production API. De integratie is naadloos.