Cold foil op niet-gestreken papiersoorten is nooit voorheen bevredigend toegepast, zegt de fabrikant. Door de karakteristieken van niet-gestreken substraten (poreus en een variabele oppervlaktestructuur), kon een 100% dekking nooit worden gerealiseerd. Nu kan dat wel met het Eagle Cold Foil systeem en de Eagle producten.

Eagle heeft bij The Matlet Group's Packaging Graphics op Rhode Island (V.S.) een manroland-pers omgebouwd waarop dit nu dagelijks wordt gedemonstreerd. Nu trekt Eagle Systems naar Drupa (Hal 16, A71) om zijn oplossing aan het grote publiek te tonen. De fabrikant verwacht veel belangstelling van leveranciers van wenskaarten, voedselverpakkingen, wijnetiketten, bier- en frisdrankverpakkingen.

Cold foil op niet-gestreken papiersoorten is nooit voorheen bevredigend toegepast, zegt de fabrikant. Door de karakteristieken van niet-gestreken substraten (poreus en een variabele oppervlaktestructuur), kon een 100% dekking nooit worden gerealiseerd. Nu kan dat wel met het Eagle Cold Foil systeem en de Eagle producten.Eagle heeft bij The Matlet Group's Packaging Graphics op Rhode Island (V.S.) een manroland-pers omgebouwd waarop dit nu dagelijks wordt gedemonstreerd. Nu trekt Eagle Systems naar Drupa (Hal 16, A71) om zijn oplossing aan het grote publiek te tonen. De fabrikant verwacht veel belangstelling van leveranciers van wenskaarten, voedselverpakkingen, wijnetiketten, bier- en frisdrankverpakkingen.