De productie op de KBA Cortina's wordt in 2018 en 2019 opgestart. De waterloze coldsetpersen hebben een variabele papierbaanbreedte van 1200 mm - 1620 mm. De Cortina's hebben beiden twee rollenwisselaars, twee druktorens en een vouwapparaat. Elk van de Cortina-persen kan krantenproducten tot 64 pagina's in tabloidformaat drukken. De Cortina's, waarvan één met lakwerk, zullen ook hoogwaardige semi-commerciële producten voor externe klanten gaan produceren.

In het midden van dit jaar wordt gestart met de eerste van de zes retrofit-fasen van de KBA Commander. De ombouw zal midden 2019 zijn afgerond.

Coldset Printing Partners werd in 2010 opgericht als een joint venture van de Belgische coldsetdrukkerijen van de mediagroepen Corelio en Concentra en vormt de grootste krantendrukkerij van het land.

De productie op de KBA Cortina's wordt in 2018 en 2019 opgestart. De waterloze coldsetpersen hebben een variabele papierbaanbreedte van 1200 mm - 1620 mm. De Cortina's hebben beiden twee rollenwisselaars, twee druktorens en een vouwapparaat. Elk van de Cortina-persen kan krantenproducten tot 64 pagina's in tabloidformaat drukken. De Cortina's, waarvan één met lakwerk, zullen ook hoogwaardige semi-commerciële producten voor externe klanten gaan produceren. In het midden van dit jaar wordt gestart met de eerste van de zes retrofit-fasen van de KBA Commander. De ombouw zal midden 2019 zijn afgerond. Coldset Printing Partners werd in 2010 opgericht als een joint venture van de Belgische coldsetdrukkerijen van de mediagroepen Corelio en Concentra en vormt de grootste krantendrukkerij van het land.