Conqueror exclusief bij Antalis

30/01/17 om 00:30 - Bijgewerkt om 08:26

De bekende huisstijlkwaliteit Conqueror van producent Arjowiggins Creative Papers is nog uitsluitend leverbaar via distributeur Antalis. Ook heeft Arjowiggins vernieuwingen doorgevoerd in zijn papierassortiment voor digitale persen en is het aanbod uitgebreid.

Conqueror exclusief bij Antalis

Conqueror bestaat al 125 jaar en is een bekend papiermerk voor bedrijfscommunicatie. De kern van het assortiment wordt gevormd door het populaire Conqueror Vergé met zijn klassieke afwerking, het warme Velijn (Wove) en het gladde CX22. Het assortiment omvat ook soorten op basis van bamboe of gerecyclede vezels. Ook Opale, een kwalitatief assortiment voor een moderne huisstijl, zit nu exclusief bij Antalis.

Arjowiggins lanceert ook een vernieuwde en uitgebreide versie van zijn Digital Papers assortiment. Door toepassing van nieuwe technologie is de kwaliteit verbeterd en bovendien zijn er meer papiersoorten geschikt gemaakt voor digitale machines. Alle bekende merken van Arjowiggins Creative Papers (Conqueror, Curious, Rives, Keaykolour, Pop'Set) zijn in het digitale assortiment vertegenwoordigd.

Lees meer over: