In januari 2015 kondigden Drukkerij Claes-Roels en communicatiebedrijf The Factory Brussels (voorheen Arte Print), hun fusie aan. Het bedrijf gaat intussen verder onder de nieuwe naam Daddy Kate. Daddy Kate biedt oplossingen aan in vier domeinen: print, graphic design, branding en online. De fuserende bedrijven kondigden in januari 2015 aan te willen blijven groeien in de traditionele drukactiviteiten en sterke groei te ambiëren in communicatiediensten. Het bedrijf stelt een 130-tal vaste medewerkers tewerk en is goed voor een (operationele) omzet van zo'n 24,5 miljoen euro en een EBITDA van zo'n 2,6 miljoen euro (geschatte en opgetelde cijfers voor het kalenderjaar 2014, vermits de boekjaren verschillend liepen). In kwartaal 2 van volgend jaar willen de bedrijven een gezamenlijke nieuwbouw betrekken in de buurt van Jette.

Drukkerij Boone-Roosens trad rond april vorig jaar toe tot de Graphius Groep, een overkoepelende structuur waarin Geers Offset en andere Oost-Vlaamse drukkerijen hun krachten hebben gebundeld. Deze bedrijven zijn alle gecentraliseerd op één site in Gent (Oostakker) waar begin 2012 een verticaal geïntegreerde drukkerij werd opgezet.

De toetreding van Boone-Roosens betekent voor de Graphius Groep dat ze voortaan kan rekenen op een tweede productiesite, die van Boone-Roosens in Lot. Van hieruit krijgt de klantenbenadering en service in Midden- en Zuid-België nieuwe impulsen met positieve effecten voor de hele groep. Met Boone-Roosens heeft de Graphius-groep met andere woorden een Brussels bruggenhoofd voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië. De toetreding tot de Graphius Groep biedt Boone-Roosens ook de mogelijkheid om een specialiteit in een nichesegment verder uit te bouwen, die van het drukken van (wet glue) natlijmetiketten.

De concentratiegolf is het gevolg van de structurele daling van de drukwerkmarkt, de nood aan investeringskapitaal om te kunnen blijven wedijveren in een competitieve industrie en de opvolgingsproblematiek in bedrijven. Er lopen vandaag veel gesprekken over samenwerkingen, participaties en overnames. De consolidatiebeweging is nog lang niet ten einde.

In januari 2015 kondigden Drukkerij Claes-Roels en communicatiebedrijf The Factory Brussels (voorheen Arte Print), hun fusie aan. Het bedrijf gaat intussen verder onder de nieuwe naam Daddy Kate. Daddy Kate biedt oplossingen aan in vier domeinen: print, graphic design, branding en online. De fuserende bedrijven kondigden in januari 2015 aan te willen blijven groeien in de traditionele drukactiviteiten en sterke groei te ambiëren in communicatiediensten. Het bedrijf stelt een 130-tal vaste medewerkers tewerk en is goed voor een (operationele) omzet van zo'n 24,5 miljoen euro en een EBITDA van zo'n 2,6 miljoen euro (geschatte en opgetelde cijfers voor het kalenderjaar 2014, vermits de boekjaren verschillend liepen). In kwartaal 2 van volgend jaar willen de bedrijven een gezamenlijke nieuwbouw betrekken in de buurt van Jette.Drukkerij Boone-Roosens trad rond april vorig jaar toe tot de Graphius Groep, een overkoepelende structuur waarin Geers Offset en andere Oost-Vlaamse drukkerijen hun krachten hebben gebundeld. Deze bedrijven zijn alle gecentraliseerd op één site in Gent (Oostakker) waar begin 2012 een verticaal geïntegreerde drukkerij werd opgezet. De toetreding van Boone-Roosens betekent voor de Graphius Groep dat ze voortaan kan rekenen op een tweede productiesite, die van Boone-Roosens in Lot. Van hieruit krijgt de klantenbenadering en service in Midden- en Zuid-België nieuwe impulsen met positieve effecten voor de hele groep. Met Boone-Roosens heeft de Graphius-groep met andere woorden een Brussels bruggenhoofd voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië. De toetreding tot de Graphius Groep biedt Boone-Roosens ook de mogelijkheid om een specialiteit in een nichesegment verder uit te bouwen, die van het drukken van (wet glue) natlijmetiketten.De concentratiegolf is het gevolg van de structurele daling van de drukwerkmarkt, de nood aan investeringskapitaal om te kunnen blijven wedijveren in een competitieve industrie en de opvolgingsproblematiek in bedrijven. Er lopen vandaag veel gesprekken over samenwerkingen, participaties en overnames. De consolidatiebeweging is nog lang niet ten einde.