Van de website van Verstraete IML:

Constantia Flexibles heeft een overeenkomst ondertekend voor de verkoop van zijn Labels-afdeling aan Multi-Color Corporation ('Multi-Color'). De transactie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2017 afgerond, onder voorbehoud van formele goedkeuringen.

Na een grondige herziening van de strategie heeft het topmanagement van Constantia Flexibles besloten dat de Labels-afdeling beter af zou zijn met een andere partner die haar aanhoudende groei nog meer ondersteunt.

Multi-Color uit Cincinnati (Ohio) werd in 1916 opgericht en is een van de grootste labelbedrijven ter wereld. Het bedrijf levert aan enkele van de meest toonaangevende merken in de gezondheidszorg, schoonmaak en lichaamsverzorging, en de wijn- en sterkedrankensector.

Mike Henry, de huidige EVP en directeur van Constantia Labels: "Door de twee bedrijven samen te voegen zullen we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn met een bredere productportefeuille en meer vestigingen. Met deze ingreep koppelen we de goed presterende voedingsmiddelen- en drankenactiviteit van Constantia Labels aan de sterke platformen voor wijn- en sterkedrank en voor schoonmaak en lichaamsverzorging van Multi-Color. Ook de steeds sterkere internationale positie van dat bedrijf in de gezondheidszorg is een meerwaarde."

"Verstraete IML is verheugd om deel te gaan uitmaken van Multi-Color", aldus Koen Verstraete, Managing Director van Verstraete IML. "Wij zien de toekomst rooskleurig in als we aan de vele kansen met Multi-Color denken. Dankzij deze stap kunnen wij ons partnerschap met onze klanten versterken en hun groei ondersteunen."

N.v.d.r.: Constantia Flexibles ontvangt voor de deal een bedrag van 830 miljoen euro en zal een participatie van 16,6 % in het toekomstige Multi-Color hebben. De Wendel Group is sinds 23 december 2014 met 60,5 % de hoofdaandeelhouder van Constantia Flexibles.

Van de website van Verstraete IML:Constantia Flexibles heeft een overeenkomst ondertekend voor de verkoop van zijn Labels-afdeling aan Multi-Color Corporation ('Multi-Color'). De transactie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2017 afgerond, onder voorbehoud van formele goedkeuringen.Na een grondige herziening van de strategie heeft het topmanagement van Constantia Flexibles besloten dat de Labels-afdeling beter af zou zijn met een andere partner die haar aanhoudende groei nog meer ondersteunt.Multi-Color uit Cincinnati (Ohio) werd in 1916 opgericht en is een van de grootste labelbedrijven ter wereld. Het bedrijf levert aan enkele van de meest toonaangevende merken in de gezondheidszorg, schoonmaak en lichaamsverzorging, en de wijn- en sterkedrankensector.Mike Henry, de huidige EVP en directeur van Constantia Labels: "Door de twee bedrijven samen te voegen zullen we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn met een bredere productportefeuille en meer vestigingen. Met deze ingreep koppelen we de goed presterende voedingsmiddelen- en drankenactiviteit van Constantia Labels aan de sterke platformen voor wijn- en sterkedrank en voor schoonmaak en lichaamsverzorging van Multi-Color. Ook de steeds sterkere internationale positie van dat bedrijf in de gezondheidszorg is een meerwaarde.""Verstraete IML is verheugd om deel te gaan uitmaken van Multi-Color", aldus Koen Verstraete, Managing Director van Verstraete IML. "Wij zien de toekomst rooskleurig in als we aan de vele kansen met Multi-Color denken. Dankzij deze stap kunnen wij ons partnerschap met onze klanten versterken en hun groei ondersteunen."N.v.d.r.: Constantia Flexibles ontvangt voor de deal een bedrag van 830 miljoen euro en zal een participatie van 16,6 % in het toekomstige Multi-Color hebben. De Wendel Group is sinds 23 december 2014 met 60,5 % de hoofdaandeelhouder van Constantia Flexibles.