Met de overname van Trelleborg Printing Solutions, met hoofdkantoor in het Italiaanse Lodi Vecchio, groeien de printtechnologie-activiteiten van Continental met ongeveer 600 medewerkers op acht locaties - in Italië (twee), Frankrijk, Slovenië, de VS, Brazilië, Japan en China - die voornamelijk drukdoeken produceren.

Continental heeft voor het printsegment ongeveer 800 mensen in dienst op drie locaties - in Duitsland (twee) en China. Ze ontwikkelen en produceren precisiedrukdoeken voor vellen- en rotatieoffsetdruk onder de merken Conti-Air en Phoenix Xtra Blankets, alsook flexo-drukvormen (Conti Laserline) en met elastomeer gecoate materialen voor diverse toepassingen in andere industrieën.

Ervaring en knowhow

"De productportfolio's van beide bedrijven vullen elkaar aan en worden beide gekenmerkt door een hoge mate van naamsbekendheid", zegt Sven Hlywiak, die aan het hoofd staat van de wereldwijde industriële activiteiten buiten de automobielsector voor Continental Surface Solutions.

"We zullen onze ervaring en knowhow meenemen naar het bestaande team van printexperts bij Surface Solutions en van elkaar leren", stelt Dario Porta, de president van Trelleborg Printing Solutions.

Met de overname van Trelleborg Printing Solutions, met hoofdkantoor in het Italiaanse Lodi Vecchio, groeien de printtechnologie-activiteiten van Continental met ongeveer 600 medewerkers op acht locaties - in Italië (twee), Frankrijk, Slovenië, de VS, Brazilië, Japan en China - die voornamelijk drukdoeken produceren.Continental heeft voor het printsegment ongeveer 800 mensen in dienst op drie locaties - in Duitsland (twee) en China. Ze ontwikkelen en produceren precisiedrukdoeken voor vellen- en rotatieoffsetdruk onder de merken Conti-Air en Phoenix Xtra Blankets, alsook flexo-drukvormen (Conti Laserline) en met elastomeer gecoate materialen voor diverse toepassingen in andere industrieën."De productportfolio's van beide bedrijven vullen elkaar aan en worden beide gekenmerkt door een hoge mate van naamsbekendheid", zegt Sven Hlywiak, die aan het hoofd staat van de wereldwijde industriële activiteiten buiten de automobielsector voor Continental Surface Solutions."We zullen onze ervaring en knowhow meenemen naar het bestaande team van printexperts bij Surface Solutions en van elkaar leren", stelt Dario Porta, de president van Trelleborg Printing Solutions.