Control Media verhuist van België naar Nederland

06/03/17 om 09:43 - Bijgewerkt om 09:42

Medio 2017 gaat Control Media verhuizen naar Etten-Leur. Het bedrijf maakt, mede door de enorme toename van online drukwerk opdrachten, een flinke groei door. De huidige productie locatie van 3.000 m² in het Belgische Wildert is daardoor te krap bemeten. In Etten-Leur krijgt de drukkerij de beschikking over een productieruimte van 10.000 m2.

Control Media verhuist van België naar Nederland

Afgelopen woensdag, 1 maart heeft Control Media de sleutel in ontvangst genomen van het "nieuwe" pand in Etten-Leur. Het pand zal de komende maanden worden verbouwd om het geschikt te maken voor een grafisch bedrijf. De verhuizing van de productie vindt in delen plaats. Aan het begin van deze zomer worden de afwerkmachines naar Etten-Leur verhuisd. Aan het einde van de zomer volgen de drukpersen.

Het nieuwe pand zal zo ingericht worden dat er nog efficiënter gewerkt kan worden. Control Media heeft onder andere geïnvesteerd in een Automatic Guided Vehicle van Toyota, welke het interne pallet transport zal automatiseren. Verder is er ook een nieuwe 10 kleurenpers aangeschaft welke in het nieuwe pand geïnstalleerd wordt. Control Media is al in bezit van een 10 kleurenpers en een 8 kleurenpers. Ook de nabewerking wordt aangevuld met extra snijmachines en hechtstraten.

Lees meer over: