Het bedrijf heeft meer bepaald de Prinect workflowsoftware van Heidelberg ingevoerd om een storingsvrije verwerking van JDF-bestanden te garanderen. Klanten krijgen een persoonlijke inlogcode waarmee ze een beveiligde toegang tot het OK4Print-portaal krijgen. Daarna kunnen ze zelf hun bestanden uploaden. De controle (de preflight) wordt automatisch uitgevoerd. De klanten krijgen vervolgens een terugkoppeling en kunnen hun goedkeuring geven of correcties aanbrengen. Die werkwijze biedt de klant meer snelheid en flexibiliteit. Het instrument is immers 24 uur per dag beschikbaar.

Control Media heeft niet alleen Prinect ingevoerd, maar ook twee thermische plaatbelichters Fujifilm Luxel T-9800 geïnstalleerd. Die hebben een hogere output dan de bestaande machines en maken ook een betere drukkwaliteit mogelijk. De ontwikkeling van de platen na het belichten werd eveneens geautomatiseerd. Robots scannen de platen om ze te sorteren, ze per set te verzamelen en ze naar de gekozen pers te vervoeren.

Het bedrijf heeft meer bepaald de Prinect workflowsoftware van Heidelberg ingevoerd om een storingsvrije verwerking van JDF-bestanden te garanderen. Klanten krijgen een persoonlijke inlogcode waarmee ze een beveiligde toegang tot het OK4Print-portaal krijgen. Daarna kunnen ze zelf hun bestanden uploaden. De controle (de preflight) wordt automatisch uitgevoerd. De klanten krijgen vervolgens een terugkoppeling en kunnen hun goedkeuring geven of correcties aanbrengen. Die werkwijze biedt de klant meer snelheid en flexibiliteit. Het instrument is immers 24 uur per dag beschikbaar. Control Media heeft niet alleen Prinect ingevoerd, maar ook twee thermische plaatbelichters Fujifilm Luxel T-9800 geïnstalleerd. Die hebben een hogere output dan de bestaande machines en maken ook een betere drukkwaliteit mogelijk. De ontwikkeling van de platen na het belichten werd eveneens geautomatiseerd. Robots scannen de platen om ze te sorteren, ze per set te verzamelen en ze naar de gekozen pers te vervoeren.