CPI met 3000 werknemers en 17 fabrieken in 7 landen, is de grootste drukker van zwartwit boeken in Europa Het bedrijf realiseert een omzet van 450 miljoen euro en drukt ongeveer 500 miljoen boeken per jaar. De CPI Group investeerde in 2010 als eerste boekdrukker in een inkjetrotatiepers uit de HP T-serie voor het digitaal printen van boeken. Het heeft nu zes digitale printproductielijnen van HP: drie in Frankrijk, één in Nederland, één in Duitsland en één in Engeland.

Impala krijgt 52 procent van de aandelen in handen, Bpifrance 24 procent en private investeerders waaronder het management gezamenlijk 24 procent.

Impala is actief in de in de energiesector, de industrie en de financiële sector.

Bpifrance is een publieke financieringsgroep die bedrijven begeleidt in hun ontwikkeling en zorgt voor financiering.

CPI met 3000 werknemers en 17 fabrieken in 7 landen, is de grootste drukker van zwartwit boeken in Europa Het bedrijf realiseert een omzet van 450 miljoen euro en drukt ongeveer 500 miljoen boeken per jaar. De CPI Group investeerde in 2010 als eerste boekdrukker in een inkjetrotatiepers uit de HP T-serie voor het digitaal printen van boeken. Het heeft nu zes digitale printproductielijnen van HP: drie in Frankrijk, één in Nederland, één in Duitsland en één in Engeland.Impala krijgt 52 procent van de aandelen in handen, Bpifrance 24 procent en private investeerders waaronder het management gezamenlijk 24 procent.Impala is actief in de in de energiesector, de industrie en de financiële sector. Bpifrance is een publieke financieringsgroep die bedrijven begeleidt in hun ontwikkeling en zorgt voor financiering.