Uit het persbericht:

Het heeft even wat voorbereiding gekost maar we zijn van start gegaan met een zogenaamde crowdfunding waarmee we geld inzamelen voor de verdere ontwikkeling van de Thallo. De ontwikkeling van de Thallo kost in totaliteit een bedrag van 2.5 miljoen € (tot en met mei 2016), DG press financiert hier vanuit eigen middelen één miljoen van en de rest anderhalve miljoen willen we ophalen via een investeringsmaatschappij, een private investeerder en dus ook crowdfunding.

Via de crowdfunding bieden wij onze Nederlandse leveranciers, klanten en particulieren, dus ook Uzelf en bedrijven een investeringsmogelijkheid buiten de bank om (zonder hoge kosten voor beide partijen) tegen een goed rendement.

Wij bieden het volgende:

Aangeboden rendement van 7%

Het Crowdfunding project is gescreend en van classificatie voorzien

Krediet rating A door Graydon (ISO 10674 gecertificeerd)

U weet precies wat er met uw geld gebeurt

Vergunning en toezicht van de AFM

Inleg mogelijk vanaf € 100

Voor leveranciers geldt de volgende extra incentive als men besluit te investeren; Investering tot 5000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 21 dagen ( standaard 30 dagen)

Investeringen tussen 5000 en 15.000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 14 dagen ( standaard 30 dagen)

Investeringen groter dan 15.000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 5 dagen ( standaard 30 dagen) .

Gezien het feit dat iedere investeerder voor ons anoniem is, dient de investering met Uw investeringsnummer bij ons kenbaar gemaakt te worden, zodat we voor U een andere betalingstermijn kunnen hanteren.

Wij hopen hierbij dat jullie jezelf, vrienden, familie, kennissen, buren, kortom iedereen aan kunnen sporen tot investeren. Deel het op Facebook, LinkedIn, Twitter etc.

(Nvdr: het project is inmiddels volgeschreven)

De crowdfunding is te vinden op: http://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=6184

bron: DG Press Services, Graficus

Uit het persbericht:Het heeft even wat voorbereiding gekost maar we zijn van start gegaan met een zogenaamde crowdfunding waarmee we geld inzamelen voor de verdere ontwikkeling van de Thallo. De ontwikkeling van de Thallo kost in totaliteit een bedrag van 2.5 miljoen € (tot en met mei 2016), DG press financiert hier vanuit eigen middelen één miljoen van en de rest anderhalve miljoen willen we ophalen via een investeringsmaatschappij, een private investeerder en dus ook crowdfunding.Via de crowdfunding bieden wij onze Nederlandse leveranciers, klanten en particulieren, dus ook Uzelf en bedrijven een investeringsmogelijkheid buiten de bank om (zonder hoge kosten voor beide partijen) tegen een goed rendement.Wij bieden het volgende:Aangeboden rendement van 7%Het Crowdfunding project is gescreend en van classificatie voorzienKrediet rating A door Graydon (ISO 10674 gecertificeerd)U weet precies wat er met uw geld gebeurtVergunning en toezicht van de AFMInleg mogelijk vanaf € 100Voor leveranciers geldt de volgende extra incentive als men besluit te investeren; Investering tot 5000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 21 dagen ( standaard 30 dagen)Investeringen tussen 5000 en 15.000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 14 dagen ( standaard 30 dagen)Investeringen groter dan 15.000 euro; reductie van de normale betalingstermijn op facturen. Facturen worden dan betaald binnen 5 dagen ( standaard 30 dagen) .Gezien het feit dat iedere investeerder voor ons anoniem is, dient de investering met Uw investeringsnummer bij ons kenbaar gemaakt te worden, zodat we voor U een andere betalingstermijn kunnen hanteren.Wij hopen hierbij dat jullie jezelf, vrienden, familie, kennissen, buren, kortom iedereen aan kunnen sporen tot investeren. Deel het op Facebook, LinkedIn, Twitter etc.(Nvdr: het project is inmiddels volgeschreven)De crowdfunding is te vinden op: http://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=6184 bron: DG Press Services, Graficus