Hierdoor kan het bedrijf beter inspelen op de toegenomen vraag naar kleinere oplages en tegelijk een antwoord bieden op de trend van gepersonaliseerd drukwerk. Daddy Kate zet hiermee een belangrijke stap van commodity naar het bieden van toegevoegde waarde, doordat er meer applicaties mogelijk zijn. Zo is de HP Indigo 12000 uitgerust met de OneShot optie, waardoor speciale substraten (zoals vinyl, elektrostatische en synthetische materialen, gestructureerd papier, etc.) kunnen bedrukt worden. Door het gebruik van witte inkt kan er geprint worden op donkere en transparante materiaalsoorten.

Voor Daddy Kate komt de HP Indigo 12000 bovenop diverse investeringen in machines en infrastructuur die ze de voorbije 12 maanden hebben gedaan, om een digitale afdeling uit te bouwen.

Thijs Claes, CEO Daddy Kate: "De investering in de HP Indigo 12000 is onderdeel van onze toekomststrategie en versterkt onze positie in de top van de Belgische grafische markt. Met de HP Indigo 12000 kunnen we nieuwe projecten winnen en onze rentabiliteit verbeteren door short run opdrachten om te zetten van analoog naar digitaal. Daarmee zullen we ook ons volume laten toenemen. Samengevat, met deze Indigo beschikken we over een nog bredere portfolio om alle printbehoeftes van onze klanten in te vullen."

Hierdoor kan het bedrijf beter inspelen op de toegenomen vraag naar kleinere oplages en tegelijk een antwoord bieden op de trend van gepersonaliseerd drukwerk. Daddy Kate zet hiermee een belangrijke stap van commodity naar het bieden van toegevoegde waarde, doordat er meer applicaties mogelijk zijn. Zo is de HP Indigo 12000 uitgerust met de OneShot optie, waardoor speciale substraten (zoals vinyl, elektrostatische en synthetische materialen, gestructureerd papier, etc.) kunnen bedrukt worden. Door het gebruik van witte inkt kan er geprint worden op donkere en transparante materiaalsoorten.Voor Daddy Kate komt de HP Indigo 12000 bovenop diverse investeringen in machines en infrastructuur die ze de voorbije 12 maanden hebben gedaan, om een digitale afdeling uit te bouwen.Thijs Claes, CEO Daddy Kate: "De investering in de HP Indigo 12000 is onderdeel van onze toekomststrategie en versterkt onze positie in de top van de Belgische grafische markt. Met de HP Indigo 12000 kunnen we nieuwe projecten winnen en onze rentabiliteit verbeteren door short run opdrachten om te zetten van analoog naar digitaal. Daarmee zullen we ook ons volume laten toenemen. Samengevat, met deze Indigo beschikken we over een nog bredere portfolio om alle printbehoeftes van onze klanten in te vullen."