Daelprinting sluit aan bij Dioss

25/03/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 24/03/13 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Daelprinting uit Ieper sluit zich aan bij de groep Dioss Printing Solutions, die in 2006 ontstond door het samengaan van New Jev Screen en Ceuppens Printing. Het akkoord werd vorige week gesloten.

Daelprinting sluit aan bij Dioss

De nieuwe holding Dioss zal uit drie eenheden bestaan, die elk hun operationele onafhankelijkheid en specialiteiten behouden: New Jev Screen in Mariakerke (zeefdruk en digitale druk in kleine en middelgrote formaten), Ceuppens Printing in Lier (UV-offsetdruk) en Daelprinting in Ieper (zeefdruk en digitale druk op groot formaat). De huidige eigenaars van Daelprinting worden aandeelhouders van de nieuwe holding. Het bedrijf zet zijn activiteit voort onder leiding van dezelfde directie en met het behoud van alle personeelsleden. De nieuwe groep zal in totaal een zestigtal medewerkers tellen. De gecumuleerde omzet over 2012 was goed voor meer dan 10 miljoen euro.

"Dioss is een gediversifieerde groep die haar klanten een ruime waaier toepassingen kan aanbieden, uit één hand," legt Arjan D'Haene, gedelegeerd bestuurder van Daelprinting uit. "Drukken van PVC-kaarten in Lier; geïndividualiseerde marketing, POS- en signmateriaal in Mariakerke; displays en grote formaten bij ons in Ieper. Met de verschillende technologieën die in de groep aanwezig zijn, kunnen we voor onze klanten bijvoorbeeld synthetische dragers in alle formaten bedrukken, van plastic kaarten tot zeilen van 500 m²!"

Lees meer over: