De terugval bevestigt de tussentijdse cijfers na de eerste week, maar kan het enthousiasme van de tevreden standhouders niet temperen. We zullen echter een paar maanden moeten wachten om te kunnen oordelen of de orderboekjes en verwachtingen ook daadwerkelijk werden ingelost.

Volgens een enquête van de organisatoren zijn het nu meer dan ooit de beslissers die naar drupa kwamen : 50,8 % maakt deel uit van de bedrijfsdirectie (44 % in 2008). Het lijkt erop dat de bedrijven kleinere maar delegaties van hoog niveau naar Düsseldorf hebben gestuurd. Een andere tendens: een stijging van het aantal bezoekers uit de opkomende landen.

Zelfs al blijft Duitsland veruit het land met het hoogste aantal bezoekers (123.000), dan is de tweede plaats voor Indië (15.000), gevolgd door België, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en de VS. Het aantal bezoekers uit Latijns-Amerika (Brazilië op kop) stijgt eveneens tot 8,8 % (tegenover 7 % in 2008).

Rendez-vous in 2016. Dan wordt de drupa in Düsseldorf georganiseerd van 2 tot 15 juni.

De terugval bevestigt de tussentijdse cijfers na de eerste week, maar kan het enthousiasme van de tevreden standhouders niet temperen. We zullen echter een paar maanden moeten wachten om te kunnen oordelen of de orderboekjes en verwachtingen ook daadwerkelijk werden ingelost.Volgens een enquête van de organisatoren zijn het nu meer dan ooit de beslissers die naar drupa kwamen : 50,8 % maakt deel uit van de bedrijfsdirectie (44 % in 2008). Het lijkt erop dat de bedrijven kleinere maar delegaties van hoog niveau naar Düsseldorf hebben gestuurd. Een andere tendens: een stijging van het aantal bezoekers uit de opkomende landen. Zelfs al blijft Duitsland veruit het land met het hoogste aantal bezoekers (123.000), dan is de tweede plaats voor Indië (15.000), gevolgd door België, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en de VS. Het aantal bezoekers uit Latijns-Amerika (Brazilië op kop) stijgt eveneens tot 8,8 % (tegenover 7 % in 2008).Rendez-vous in 2016. Dan wordt de drupa in Düsseldorf georganiseerd van 2 tot 15 juni.