Het bedrijf Cyan, gevestigd in Madrid, is een van de grootste leveranciers in de grafische industrie in Spanje. Cyan is een succesvolle leverancier van geavanceerde hard- en software-oplossingen voor de commerciële, verpakkings- en grootformaatprintersindustrie.

Luis Gonzales Caridad, ceo bij Cyan legt uit: "Veel van onze bestaande klanten op het gebied van offset, digitaal printen en grootformaat printen zijn op zoek naar oplossingen om hun administratieve workflow te automatiseren en hun drukwerkactiviteiten verder te optimaliseren. Na grondig onderzoek zijn we er nu van overtuigd dat MultiPress een geweldige aanvulling is op ons productportfolio".

Dirk Deroo, Dataline ceo voegt eraan toe: "De verdere Europese uitbreiding van Dataline gaat door zoals gepland. Onlangs hebben we in Polen een distributieovereenkomst getekend. In Spanje hebben we nu een Channel Partnership met Cyan. We zijn ervan overtuigd dat zij de capaciteit hebben om het groot potentieel voor MultiPress in hun land aan te boren."

Het bedrijf Cyan, gevestigd in Madrid, is een van de grootste leveranciers in de grafische industrie in Spanje. Cyan is een succesvolle leverancier van geavanceerde hard- en software-oplossingen voor de commerciële, verpakkings- en grootformaatprintersindustrie.Luis Gonzales Caridad, ceo bij Cyan legt uit: "Veel van onze bestaande klanten op het gebied van offset, digitaal printen en grootformaat printen zijn op zoek naar oplossingen om hun administratieve workflow te automatiseren en hun drukwerkactiviteiten verder te optimaliseren. Na grondig onderzoek zijn we er nu van overtuigd dat MultiPress een geweldige aanvulling is op ons productportfolio".Dirk Deroo, Dataline ceo voegt eraan toe: "De verdere Europese uitbreiding van Dataline gaat door zoals gepland. Onlangs hebben we in Polen een distributieovereenkomst getekend. In Spanje hebben we nu een Channel Partnership met Cyan. We zijn ervan overtuigd dat zij de capaciteit hebben om het groot potentieel voor MultiPress in hun land aan te boren."