NIZE equipment is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van professionele printers, snijmachines en software in Scandinavië, Finland en de Baltische landen. Ze vertegenwoordigen merken zoals SwissQprint, Caldera en Enfocus en zijn vooral actief in het sign- en grootformaat segment.

"Het is een belangrijke strategische keuze om bedrijfssoftware en workflow in onze portfolio op te nemen", zegt Lars Nikolajsen, de CEO van NIZE. "Krachtige business software is immers de lijm die een printmediabedrijf bij elkaar houdt."

Zware druk

Als Certified MultiPress Encouraging Promotor (CMEP) wordt NIZE het aanspreekpunt voor de MultiPress-software in de Noordse (Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland) en de Baltische landen (Estland, Letland en Litouwen) en zal het bedrijf zijn eigen expertise met de MIS/ERP-oplossing ter beschikking stellen van printmediabedrijven in de regio.

Dirk Deroo, de CEO van Dataline, ging naar verluidt niet over één nacht ijs voor deze samenwerking. "Reeds vele jaren is Dataline met succes actief in de Noordse grafische industrie. Zo heeft Dataline al MultiPress-implementaties gedaan in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken", stelt hij. "Wij weten dat printproductiebedrijven ook in deze regio onder zware druk staan en dat het van cruciaal belang is dat hun administratie en productieprocessen zo goed mogelijk geautomatiseerd zijn."

NIZE equipment is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van professionele printers, snijmachines en software in Scandinavië, Finland en de Baltische landen. Ze vertegenwoordigen merken zoals SwissQprint, Caldera en Enfocus en zijn vooral actief in het sign- en grootformaat segment."Het is een belangrijke strategische keuze om bedrijfssoftware en workflow in onze portfolio op te nemen", zegt Lars Nikolajsen, de CEO van NIZE. "Krachtige business software is immers de lijm die een printmediabedrijf bij elkaar houdt."Als Certified MultiPress Encouraging Promotor (CMEP) wordt NIZE het aanspreekpunt voor de MultiPress-software in de Noordse (Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland) en de Baltische landen (Estland, Letland en Litouwen) en zal het bedrijf zijn eigen expertise met de MIS/ERP-oplossing ter beschikking stellen van printmediabedrijven in de regio.Dirk Deroo, de CEO van Dataline, ging naar verluidt niet over één nacht ijs voor deze samenwerking. "Reeds vele jaren is Dataline met succes actief in de Noordse grafische industrie. Zo heeft Dataline al MultiPress-implementaties gedaan in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken", stelt hij. "Wij weten dat printproductiebedrijven ook in deze regio onder zware druk staan en dat het van cruciaal belang is dat hun administratie en productieprocessen zo goed mogelijk geautomatiseerd zijn."