De bedrijfssoftware omvat tools voor calculatie, e-business, logistiek, planning, orderbeheer en CO2-calculatie. MultiPress is direct gekoppeld aan verschillende software- en hardwareleveranciers in de grafische industrie. "Dankzij dit groeiende netwerk van MultiPress Certified Technology-partners kunnen gebruikers profiteren van een groot aantal gestandaardiseerde verbindingen met software en hardware van derden en de time-to-market stroomlijnen en versnellen", stelt het technologiebedrijf.

Op het vlak van prepress, workflows, RIPS en drukpersen zijn er onder meer verbindingen met Agfa, HP, Caldera, Enfocus, swissQPrint, Zünd, Canon, Mimaki, Roland, enzovoort. Voor substraatcatalogi zijn er connecties met onder andere VINK, Antalis, Igepa, enz. Bij Dataline zien ze het post-Covid tijdperk als een kans. "Uitdagende tijden maken het belangrijker dan ooit om te investeren in robuuste bedrijfsmanagementsystemen met innovatieve functies die de sign- en grootformaatbedrijven van nu nodig hebben", zegt Dirk Deroo, de CEO van Dataline.

De bedrijfssoftware omvat tools voor calculatie, e-business, logistiek, planning, orderbeheer en CO2-calculatie. MultiPress is direct gekoppeld aan verschillende software- en hardwareleveranciers in de grafische industrie. "Dankzij dit groeiende netwerk van MultiPress Certified Technology-partners kunnen gebruikers profiteren van een groot aantal gestandaardiseerde verbindingen met software en hardware van derden en de time-to-market stroomlijnen en versnellen", stelt het technologiebedrijf. Op het vlak van prepress, workflows, RIPS en drukpersen zijn er onder meer verbindingen met Agfa, HP, Caldera, Enfocus, swissQPrint, Zünd, Canon, Mimaki, Roland, enzovoort. Voor substraatcatalogi zijn er connecties met onder andere VINK, Antalis, Igepa, enz. Bij Dataline zien ze het post-Covid tijdperk als een kans. "Uitdagende tijden maken het belangrijker dan ooit om te investeren in robuuste bedrijfsmanagementsystemen met innovatieve functies die de sign- en grootformaatbedrijven van nu nodig hebben", zegt Dirk Deroo, de CEO van Dataline.