In de aanloop naar de Spaanse vakbeurs C!Print in Madrid (van 19 tot 21 september) kondigt Dataline een nieuwe internationale overname aan. Het Spaanse softwarebedrijf Palmart, gevestigd in Valencia, is al meer dan 25 jaar actief in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse grafische industrie. Met deze overname timmert het Belgische Dataline, bekend van MultiPress, geduldig voort aan een Europese groeistrategie.

"Meer dan 200 bedrijven gebruiken dagelijks Palmart ERP-software voor calculatie, CRM, web-to-print, facturering, expeditie, aankoop, planning en rapportering en dit zowel bij commercial print en large format als bij label en packaging firma's", stelt Dataline. Het Spaanse Palmart telt twaalf medewerkers.

Strategische groeimarkt

Dataline is al sinds 2016 actief op de Spaanse markt en heeft er een twintigtal klanten. "De Spaanse grafische industrie is sinds enkele jaren een strategische groeimarkt met veel potentieel voor Dataline", zegt Dirk Deroo, de oprichter en CEO van Dataline. "Met een sterke partner als Palmart kunnen we nu een solide verankering garanderen en onze klanten lokaal beter bedienen. We voegen met deze investering niet alleen een waardevolle klantenportefeuille toe aan ons bedrijf, maar ook een team ervaren en gedreven specialisten."

Europese marktleider

"De overname van Palmart door Dataline komt voor ons op een zeer goed moment", stelt Francisco Pérez, de algemeen directeur van Palmart. "Als innovatieve Europese speler delen ze onze visie in de ontwikkeling van de software en van de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat dankzij de ondersteuning van de Europese marktleider onze huidige en toekomstige klanten kunnen rekenen op een sterkere en professionelere organisatie."

Dataline telt vandaag meer dan tachtig medewerkers in vier kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het softwarebedrijf heeft ondertussen meer dan duizend printmediabedrijven in de klantenportefeuille.

In de aanloop naar de Spaanse vakbeurs C!Print in Madrid (van 19 tot 21 september) kondigt Dataline een nieuwe internationale overname aan. Het Spaanse softwarebedrijf Palmart, gevestigd in Valencia, is al meer dan 25 jaar actief in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse grafische industrie. Met deze overname timmert het Belgische Dataline, bekend van MultiPress, geduldig voort aan een Europese groeistrategie."Meer dan 200 bedrijven gebruiken dagelijks Palmart ERP-software voor calculatie, CRM, web-to-print, facturering, expeditie, aankoop, planning en rapportering en dit zowel bij commercial print en large format als bij label en packaging firma's", stelt Dataline. Het Spaanse Palmart telt twaalf medewerkers.Dataline is al sinds 2016 actief op de Spaanse markt en heeft er een twintigtal klanten. "De Spaanse grafische industrie is sinds enkele jaren een strategische groeimarkt met veel potentieel voor Dataline", zegt Dirk Deroo, de oprichter en CEO van Dataline. "Met een sterke partner als Palmart kunnen we nu een solide verankering garanderen en onze klanten lokaal beter bedienen. We voegen met deze investering niet alleen een waardevolle klantenportefeuille toe aan ons bedrijf, maar ook een team ervaren en gedreven specialisten.""De overname van Palmart door Dataline komt voor ons op een zeer goed moment", stelt Francisco Pérez, de algemeen directeur van Palmart. "Als innovatieve Europese speler delen ze onze visie in de ontwikkeling van de software en van de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat dankzij de ondersteuning van de Europese marktleider onze huidige en toekomstige klanten kunnen rekenen op een sterkere en professionelere organisatie."Dataline telt vandaag meer dan tachtig medewerkers in vier kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het softwarebedrijf heeft ondertussen meer dan duizend printmediabedrijven in de klantenportefeuille.