Dataline, de specialist van ERP/MIS oplossingen voor sign- en printproductiebedrijven opent een extra kantoor in Hasselt. Het bedrijf wil hier productondersteuning, trainingen en demonstraties organiseren, en ook applicatie setups en project management aanbieden.

Het nieuwe kantoor (foto), gevestigd aan de Gouverneur Roppesingel, wordt o.a. bemand door Valentin Vos en Igor Oudermans die er als MultiPress Project Managers aan de slag gaan. Beiden heren zijn ervaren en bekende gezichten in de grafische industrie in België. Valentin Vos is de voormalige bedrijfsleider van De Vroede Enveloppen. Igor Oudermans boogt op jarenlange ervaring als customer service manager in de grafische industrie.

Vacatures in Hasselt

Om de verdere groei in de Benelux regio te ondersteunen, lanceert Dataline ook verschillende vacatures voor nieuwe MultiPress professionals. Zowel in Brugge als in Hasselt gaat het bedrijf op zoek naar allerhande profielen in sales, marketing, administratie en office management.

"Steeds meer bedrijven in de grafische sector gaan op zoek naar oplossingen om hun administratie te vereenvoudigen en de productie te stroomlijnen," bevestigt Dirk Deroo, CEO van Dataline. "Al meer dan 20 jaar zet MultiPress haar kennis en ervaring in om deze bedrijven te versterken voor de toekomst. Dataline is ondertussen meer dan 50 mensen sterk, en we hebben grote plannen. Met een nieuwe uitvalsbasis en een groter team willen we deze plannen meer kracht bijzetten."

Dataline, de specialist van ERP/MIS oplossingen voor sign- en printproductiebedrijven opent een extra kantoor in Hasselt. Het bedrijf wil hier productondersteuning, trainingen en demonstraties organiseren, en ook applicatie setups en project management aanbieden.Het nieuwe kantoor (foto), gevestigd aan de Gouverneur Roppesingel, wordt o.a. bemand door Valentin Vos en Igor Oudermans die er als MultiPress Project Managers aan de slag gaan. Beiden heren zijn ervaren en bekende gezichten in de grafische industrie in België. Valentin Vos is de voormalige bedrijfsleider van De Vroede Enveloppen. Igor Oudermans boogt op jarenlange ervaring als customer service manager in de grafische industrie.Vacatures in HasseltOm de verdere groei in de Benelux regio te ondersteunen, lanceert Dataline ook verschillende vacatures voor nieuwe MultiPress professionals. Zowel in Brugge als in Hasselt gaat het bedrijf op zoek naar allerhande profielen in sales, marketing, administratie en office management. "Steeds meer bedrijven in de grafische sector gaan op zoek naar oplossingen om hun administratie te vereenvoudigen en de productie te stroomlijnen," bevestigt Dirk Deroo, CEO van Dataline. "Al meer dan 20 jaar zet MultiPress haar kennis en ervaring in om deze bedrijven te versterken voor de toekomst. Dataline is ondertussen meer dan 50 mensen sterk, en we hebben grote plannen. Met een nieuwe uitvalsbasis en een groter team willen we deze plannen meer kracht bijzetten."