De Belgische softwarespecialist Dataline toont op Fespa (van 12 tot 15 oktober in RAI Amsterdam) hoe MultiPress elke stap in het large format productieproces ondersteunt. "De sign- en grootformaatbedrijven van vandaag zijn de opstartfase ontgroeid en professionaliseren zich verder om de blijvende groei op te vangen", zegt Dirk Deroo, de CEO van Dataline.

Automatiseren en integreren

"Daarbij kiezen ze voor een professionele ERP/MIS-software op maat van de sign- en large format sector waarin automatiseren en integreren centraal staan. Alleen zo kunnen zij de toenemende uitdagingen van prijs-, tijds- en concurrentiedruk en personeelstekorten het hoofd bieden, en kan de efficiëntie en de winstgevendheid verzekerd blijven", stelt Deroo.

Dataline is marktleider in de Benelux en is actief in 24 landen in Europa via een netwerk van gecertificeerde channelpartners. "MultiPress is niet zonder reden uitgegroeid tot de populairste business software voor sign en large format. Generieke project managementsoftware of andere eilandoplossingen voldoen niet aan de specifieke eisen van deze sector", besluit Dirk Deroo.

De Belgische softwarespecialist Dataline toont op Fespa (van 12 tot 15 oktober in RAI Amsterdam) hoe MultiPress elke stap in het large format productieproces ondersteunt. "De sign- en grootformaatbedrijven van vandaag zijn de opstartfase ontgroeid en professionaliseren zich verder om de blijvende groei op te vangen", zegt Dirk Deroo, de CEO van Dataline."Daarbij kiezen ze voor een professionele ERP/MIS-software op maat van de sign- en large format sector waarin automatiseren en integreren centraal staan. Alleen zo kunnen zij de toenemende uitdagingen van prijs-, tijds- en concurrentiedruk en personeelstekorten het hoofd bieden, en kan de efficiëntie en de winstgevendheid verzekerd blijven", stelt Deroo.Dataline is marktleider in de Benelux en is actief in 24 landen in Europa via een netwerk van gecertificeerde channelpartners. "MultiPress is niet zonder reden uitgegroeid tot de populairste business software voor sign en large format. Generieke project managementsoftware of andere eilandoplossingen voldoen niet aan de specifieke eisen van deze sector", besluit Dirk Deroo.