Dataline, met hoofdkantoor in het West-Vlaamse Loppem en vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk, telt meer dan zestig medewerkers. Het groeibedrijf ontwikkelt ERP-software voor de printmedia-industrie. De gespecialiseerde MultiPress-software telt meer dan tienduizend gebruikers in 25 Europese landen. Het softwarebedrijf, dat geleid wordt door de oprichter en CEO Dirk Deroo, zet in op internationale expansie. "Om deze groei te ondersteunen, werd Andy Willaert als general manager toegevoegd aan het managementteam van Dataline", stelt het bedrijf in een persmededeling.

Complementair team

Andy Willaert studeerde Business Management, Accounting en Fiscaliteit aan de Université de Savoie en volgde managementopleidingen bij de Vlerick Business School. Na een carrière als general manager bij Transurb, een dochteronderneming van de John Cockerill Groep, met verschillende internationale vestigingen, gaat Willaert nu bij Dataline aan de slag.

Met een general manager aan zijn zijde voor het financieel en operationeel beheer zal Dirk Deroo meer tijd hebben om zijn expansieplannen verder te vervullen. "De opportuniteiten in ons marktsegment zijn groot, maar de bijhorende uitdagingen zijn dat ook. Met een sterk en complementair team kunnen we onze ambities uitbreiden en waarmaken", stelt de ondernemer.

Dataline, met hoofdkantoor in het West-Vlaamse Loppem en vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk, telt meer dan zestig medewerkers. Het groeibedrijf ontwikkelt ERP-software voor de printmedia-industrie. De gespecialiseerde MultiPress-software telt meer dan tienduizend gebruikers in 25 Europese landen. Het softwarebedrijf, dat geleid wordt door de oprichter en CEO Dirk Deroo, zet in op internationale expansie. "Om deze groei te ondersteunen, werd Andy Willaert als general manager toegevoegd aan het managementteam van Dataline", stelt het bedrijf in een persmededeling.Andy Willaert studeerde Business Management, Accounting en Fiscaliteit aan de Université de Savoie en volgde managementopleidingen bij de Vlerick Business School. Na een carrière als general manager bij Transurb, een dochteronderneming van de John Cockerill Groep, met verschillende internationale vestigingen, gaat Willaert nu bij Dataline aan de slag.Met een general manager aan zijn zijde voor het financieel en operationeel beheer zal Dirk Deroo meer tijd hebben om zijn expansieplannen verder te vervullen. "De opportuniteiten in ons marktsegment zijn groot, maar de bijhorende uitdagingen zijn dat ook. Met een sterk en complementair team kunnen we onze ambities uitbreiden en waarmaken", stelt de ondernemer.