Baumann Gruppe is één van de grootste onafhankelijke handelsbedrijven van grafische systemen en machines op de Duitse markt met 300 werknemers, verdeeld over 7 vestigingen. In 2005 richtte Baumann medianetics GmbH op, met als doel het versterken van en het focussen op workflow-automatisatie bij grafische bedrijven. Zo werd MultiPress, de ERP-software van Dataline, recent toegevoegd aan het portfolio van medianetics. Zij nemen de verdeling en ondersteuning van MultiPress in Duitsland voor hun rekening voor handelsdrukwerk (offset en digitaal). Door de samenwerking met deze channel-partner wordt het Brugse Dataline steeds meer een speler van formaat op de Europese grafische markt.

Op de foto van links naar rechts: Lode Vlayen, Business Development Dataline ; Dirk Deroo, CEO Dataline ; Christoph Krohn, Product Director Dataline ; Peter Renz - Consulting, Vertrieb Workflow/MediaIT Medianetics; Christian Eggers - Service Manager / Consultant Engineer Medianetics; Jürgen Lüke, ceo Medianetics.

GED introduceert MultiPress op de Bulgaarse markt

Dataline versterkt ook zijn positie in Zuidoost-Europa door in zee te gaan met een nieuwe channel-partner.

GED is een distributeur op de Bulgaarse markt met meer dan 28 jaar ervaring in de industrie en een gemiddelde jaarlijkse omzet van 3,5 miljoen euro met 30 medewerkers. GED is ondermeer distributeur van Kodak Prinergy, Enfocus en Hybrid. Het bedrijf is ook actief in de grootformaat printmarkt en heeft de Epson-printers en de Onyx RIP in portefeuille.

Europese expansie

Dataline, gevestigd in Brugge (Loppem), is sinds 2016 bezig om de afzetmarkt uit te breiden, voornamelijk in Europa. Vandaag is het bedrijf actief in 23 landen en is de software beschikbaar in 11 talen. Buiten de Benelux is dat via een netwerk van channel-partners die MultiPress verdelen en ondersteunen. Naast offset en digitaaldruk is MultiPress ook een oplossing voor sign- en grootformaatdruk, en tal van andere druk- en afwerkingstechnieken, voor zowel kleine als grote bedrijven.

Baumann Gruppe is één van de grootste onafhankelijke handelsbedrijven van grafische systemen en machines op de Duitse markt met 300 werknemers, verdeeld over 7 vestigingen. In 2005 richtte Baumann medianetics GmbH op, met als doel het versterken van en het focussen op workflow-automatisatie bij grafische bedrijven. Zo werd MultiPress, de ERP-software van Dataline, recent toegevoegd aan het portfolio van medianetics. Zij nemen de verdeling en ondersteuning van MultiPress in Duitsland voor hun rekening voor handelsdrukwerk (offset en digitaal). Door de samenwerking met deze channel-partner wordt het Brugse Dataline steeds meer een speler van formaat op de Europese grafische markt.Op de foto van links naar rechts: Lode Vlayen, Business Development Dataline ; Dirk Deroo, CEO Dataline ; Christoph Krohn, Product Director Dataline ; Peter Renz - Consulting, Vertrieb Workflow/MediaIT Medianetics; Christian Eggers - Service Manager / Consultant Engineer Medianetics; Jürgen Lüke, ceo Medianetics.GED introduceert MultiPress op de Bulgaarse marktDataline versterkt ook zijn positie in Zuidoost-Europa door in zee te gaan met een nieuwe channel-partner.GED is een distributeur op de Bulgaarse markt met meer dan 28 jaar ervaring in de industrie en een gemiddelde jaarlijkse omzet van 3,5 miljoen euro met 30 medewerkers. GED is ondermeer distributeur van Kodak Prinergy, Enfocus en Hybrid. Het bedrijf is ook actief in de grootformaat printmarkt en heeft de Epson-printers en de Onyx RIP in portefeuille.Europese expansieDataline, gevestigd in Brugge (Loppem), is sinds 2016 bezig om de afzetmarkt uit te breiden, voornamelijk in Europa. Vandaag is het bedrijf actief in 23 landen en is de software beschikbaar in 11 talen. Buiten de Benelux is dat via een netwerk van channel-partners die MultiPress verdelen en ondersteunen. Naast offset en digitaaldruk is MultiPress ook een oplossing voor sign- en grootformaatdruk, en tal van andere druk- en afwerkingstechnieken, voor zowel kleine als grote bedrijven.