David Tielemans (46) maakte het nieuws van zijn overstap zelf bekend via LinkedIn. Na meer dan 22 jaar neemt hij afscheid van de familiale INNI Group in het West-Vlaamse Heule. Tielemans was er bestuurder en algemeen directeur. Hij startte er in 1999 als externe manager, sedert 2008 is hij de algemeen directeur.

INNI Group is in handen van de families Deschildre, Norman en Van Elslander. De drie families zijn ook eigenaar van de Brugse drukkerij en uitgeverij die Keure, gespecialiseerd in kunstboeken en educatieve uitgaven.

Vanaf 12 juli wordt David Tielemans, van opleiding een transporteconoom, algemeen directeur van Cartomills Smurfit Kappa in het Henegouwse Ghlin. "We gaan uit elkaar als goede vrienden", schrijft Tielemans op LinkedIn. Smurfit Kappa is een Ierse beursgenoteerde verpakkingsgroep. Cartomills produceert golfkartonverpakkingen voor verschillende sectoren. De vestiging in Ghlin boekte in 2020 een omzet van 75 miljoen euro met 300 werknemers.

David Tielemans (46) maakte het nieuws van zijn overstap zelf bekend via LinkedIn. Na meer dan 22 jaar neemt hij afscheid van de familiale INNI Group in het West-Vlaamse Heule. Tielemans was er bestuurder en algemeen directeur. Hij startte er in 1999 als externe manager, sedert 2008 is hij de algemeen directeur.INNI Group is in handen van de families Deschildre, Norman en Van Elslander. De drie families zijn ook eigenaar van de Brugse drukkerij en uitgeverij die Keure, gespecialiseerd in kunstboeken en educatieve uitgaven.Vanaf 12 juli wordt David Tielemans, van opleiding een transporteconoom, algemeen directeur van Cartomills Smurfit Kappa in het Henegouwse Ghlin. "We gaan uit elkaar als goede vrienden", schrijft Tielemans op LinkedIn. Smurfit Kappa is een Ierse beursgenoteerde verpakkingsgroep. Cartomills produceert golfkartonverpakkingen voor verschillende sectoren. De vestiging in Ghlin boekte in 2020 een omzet van 75 miljoen euro met 300 werknemers.