Uit het persbericht:

Davy heeft 20 jaar ervaring in de grafische sector. Na zijn studie grafische bedrijven aan de Arteveldehogeschool in Gent gaat hij bij het toenmalige Plantin aan de slag als Account Manager Consumables. Hij volgt in de jaren daarna bovendien nog een economische en een managementopleiding. In 2011 - het jaar waarin Plantin en zustermaatschappij Tetterode samen Heidelberg Benelux vormen - wordt Davy benoemd tot Sales Director Consumables.

Heidelberg Benelux heeft een sterke reputatie op het gebied van verkoop, serviceondersteuning en klanttevredenheid. Davy wil daarop voortbouwen. "Onze service en ondersteuning moeten van wereldklasse blijven zodat onze klanten de geavanceerde Heidelberg technologie maximaal kunnen benutten. Ons marktaandeel in persen is hoog en we zullen er alles aan doen om dit zo te houden. Productiviteit is daarbij het sleutelwoord. Het is onze uitdaging ervoor te zorgen dat onze klanten voortdurend 'best in class' zijn als het gaat om productiviteit. Om die uitdaging adequaat het hoofd te kunnen bieden, maken we intelligent gebruik van de data die onze machines genereren. We koppelen de data-analyses aan verbeteringstrajecten vanuit onze 'lifecycle solutions' (consultancy, service, software en consumables). Zo kunnen we onze klanten helpen hun prestaties verder te verbeteren en ook op lange termijn succes te behouden."

Hij vervolgt: "Verder focust Heidelberg Benelux zich al jaren op de flexo- en label-industrie met een uitgebreid gamma van producten, consumables en services. We bieden prachtige oplossingen voor de verpakkings- en etikettenmarkt aan, onder meer met onze Gallus-producten."

Over Wolfgang Roth vertelt Davy: "Bij zijn aanstelling in 2015 heeft Wolfgang ons de organisatie van binnen leren kennen. Hoewel we al decennia Heidelberg partner zijn, hebben we ons daardoor kunnen ontwikkelen tot een geïntegreerde 'Heidelberg Benelux Territory'. Met als voordeel dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van het complete product- en diensten portfolio van Heidelberg."

Wolfgang Roth over zijn opvolger: "Davy heeft een gedegen kennis van de markt en de producten én van de Heidelberg-organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat hij het deskundige en ervaren team van Heidelberg Benelux succesvol zal leiden."

Uit het persbericht:Davy heeft 20 jaar ervaring in de grafische sector. Na zijn studie grafische bedrijven aan de Arteveldehogeschool in Gent gaat hij bij het toenmalige Plantin aan de slag als Account Manager Consumables. Hij volgt in de jaren daarna bovendien nog een economische en een managementopleiding. In 2011 - het jaar waarin Plantin en zustermaatschappij Tetterode samen Heidelberg Benelux vormen - wordt Davy benoemd tot Sales Director Consumables.Heidelberg Benelux heeft een sterke reputatie op het gebied van verkoop, serviceondersteuning en klanttevredenheid. Davy wil daarop voortbouwen. "Onze service en ondersteuning moeten van wereldklasse blijven zodat onze klanten de geavanceerde Heidelberg technologie maximaal kunnen benutten. Ons marktaandeel in persen is hoog en we zullen er alles aan doen om dit zo te houden. Productiviteit is daarbij het sleutelwoord. Het is onze uitdaging ervoor te zorgen dat onze klanten voortdurend 'best in class' zijn als het gaat om productiviteit. Om die uitdaging adequaat het hoofd te kunnen bieden, maken we intelligent gebruik van de data die onze machines genereren. We koppelen de data-analyses aan verbeteringstrajecten vanuit onze 'lifecycle solutions' (consultancy, service, software en consumables). Zo kunnen we onze klanten helpen hun prestaties verder te verbeteren en ook op lange termijn succes te behouden."Hij vervolgt: "Verder focust Heidelberg Benelux zich al jaren op de flexo- en label-industrie met een uitgebreid gamma van producten, consumables en services. We bieden prachtige oplossingen voor de verpakkings- en etikettenmarkt aan, onder meer met onze Gallus-producten."Over Wolfgang Roth vertelt Davy: "Bij zijn aanstelling in 2015 heeft Wolfgang ons de organisatie van binnen leren kennen. Hoewel we al decennia Heidelberg partner zijn, hebben we ons daardoor kunnen ontwikkelen tot een geïntegreerde 'Heidelberg Benelux Territory'. Met als voordeel dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van het complete product- en diensten portfolio van Heidelberg."Wolfgang Roth over zijn opvolger: "Davy heeft een gedegen kennis van de markt en de producten én van de Heidelberg-organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat hij het deskundige en ervaren team van Heidelberg Benelux succesvol zal leiden."