Christoffel Plantin was een veelzijdig man: inspirator, reiziger, briefschrijver én bewoner van de bewogen 16de eeuw. Dat is ook terug te vinden in het programma, dat van start gaat op 25 april met de expositie 'Op reis met Plantin'. In oktober volgen dan nog de tentoonstelling 'Een eeuw van verwondering. Kennis in de 16de eeuw' en de mini-expo 'Brieven van Plantin'.

Op 15 maart is het feest in het museum, dat is gevestigd in de historische drukkerij van Plantin: "Met taart - 500 stukken heerlijk gebak - op de Vrijdagmarkt. Na zonsondergang sluiten we het verjaardagsfeest af met een indrukwekkend lichtspektakel op de gevel van het museum. Verwondering gegarandeerd."

Christoffel Plantin was een veelzijdig man: inspirator, reiziger, briefschrijver én bewoner van de bewogen 16de eeuw. Dat is ook terug te vinden in het programma, dat van start gaat op 25 april met de expositie 'Op reis met Plantin'. In oktober volgen dan nog de tentoonstelling 'Een eeuw van verwondering. Kennis in de 16de eeuw' en de mini-expo 'Brieven van Plantin'.Op 15 maart is het feest in het museum, dat is gevestigd in de historische drukkerij van Plantin: "Met taart - 500 stukken heerlijk gebak - op de Vrijdagmarkt. Na zonsondergang sluiten we het verjaardagsfeest af met een indrukwekkend lichtspektakel op de gevel van het museum. Verwondering gegarandeerd."