Het product in kwestie lijkt op een fotoalbum, maar in de omslag is een aanraakscherm van 4,3 inch ingewerkt waarop videofragmenten bekeken kunnen worden. Wanneer de klanten het album bestellen, uploaden ze hun video's op de website van Myphotofun, net zoals ze hun foto's uploaden. Na de levering kunnen ze nog video's toevoegen of vervangen. Het systeem dat met batterijtjes geleverd wordt, heeft een geheugencapaciteit voor één uur film en een autonomie van twee uur. Een presentatie van het product is te zien op YouTube.

Henk en Roy Wijmans, de oprichters van de digitale drukkerij Ted Gigaprint, in Almere, waren met de toepassing 'Albumprinter' pioniers van het gepersonaliseerde fotoalbum. Nadat ze in 2008 Ted Gigaprint verkocht hadden, legden ze zich toe op Myphotofun, een bedrijf dat in 2003 opgericht was en fotoproducten op aanvraag vervaardigt.

Het product in kwestie lijkt op een fotoalbum, maar in de omslag is een aanraakscherm van 4,3 inch ingewerkt waarop videofragmenten bekeken kunnen worden. Wanneer de klanten het album bestellen, uploaden ze hun video's op de website van Myphotofun, net zoals ze hun foto's uploaden. Na de levering kunnen ze nog video's toevoegen of vervangen. Het systeem dat met batterijtjes geleverd wordt, heeft een geheugencapaciteit voor één uur film en een autonomie van twee uur. Een presentatie van het product is te zien op YouTube. Henk en Roy Wijmans, de oprichters van de digitale drukkerij Ted Gigaprint, in Almere, waren met de toepassing 'Albumprinter' pioniers van het gepersonaliseerde fotoalbum. Nadat ze in 2008 Ted Gigaprint verkocht hadden, legden ze zich toe op Myphotofun, een bedrijf dat in 2003 opgericht was en fotoproducten op aanvraag vervaardigt.