Speciaal voor het Nederlands-Vlaamse gastlandschap van de Frankfurter Buchmesse is er samengewerkt met de Vlaamse Uitgevers Vereniging om eenmalig te komen tot een gezamenlijke bekroning. Uitgevers, opdrachtgevers, grafisch ontwerpers, drukkers en binders stuurden in totaal 410 boeken in. De boeken zijn beoordeeld op hun onderscheidend vermogen op het terrein van inhoud, ontwerp, beeldbehandeling, typografie, materiaalkeuze, druk en bindwijze. Dat staat op de website http://www.bestverzorgdeboeken.nl/nl/

Voor de productie van de boeken noteren we Belgische bedrijven als Drukkerij Leën, Graphius, Drukkerij Proost, Die Keure, Boekbinderij Brepols, New Goff, Creafor.

Speciaal voor het Nederlands-Vlaamse gastlandschap van de Frankfurter Buchmesse is er samengewerkt met de Vlaamse Uitgevers Vereniging om eenmalig te komen tot een gezamenlijke bekroning. Uitgevers, opdrachtgevers, grafisch ontwerpers, drukkers en binders stuurden in totaal 410 boeken in. De boeken zijn beoordeeld op hun onderscheidend vermogen op het terrein van inhoud, ontwerp, beeldbehandeling, typografie, materiaalkeuze, druk en bindwijze. Dat staat op de website http://www.bestverzorgdeboeken.nl/nl/Voor de productie van de boeken noteren we Belgische bedrijven als Drukkerij Leën, Graphius, Drukkerij Proost, Die Keure, Boekbinderij Brepols, New Goff, Creafor.