Voor de Award Voka Ambassadeur 2016 kwamen vijf bedrijven in aanmerking. Uiteindelijk kaapte De Bie Printing uit Duffel de prijs weg. Volgens de jury een moeilijke keuze . De andere genomineerden waren ook zeer performante bedrijven: AED Group en Distrilog Group uit Willebroek, inno.com uit Putte en Tecro&Krea uit Mechelen.

"Laureaat De Bie Printing heeft de Voka-succesformule glansrijk ingevuld, onder meer door strategische overnames te omringen met gerichte investeringen in de nieuwste technologieën en een HR-beleid dat zowel de medewerkers als de omgeving meerwaarde biedt", haalde Frédéric Achten, algemeen directeur van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen, als een van de argumenten van de jury aan.

De Bie Printing is een vierde generatie familiebedrijf dat reeds 95 jaar bestaat. Het bedrijf spitst zich toe op kwaliteitsdrukwerk op kleine tot middelgrote oplagen met een hoge toegevoegde waarde.

Via haar dochteronderneming Stockmans Kalenders worden er wereldwijd kalenders verzonden tot zelfs in Azië, Latijns-Amerika en Afrika. Met Stockmans Kalenders is De Bie Printing een belangrijke speler in het segment van de B2B kalenders.

Links op de foto: Bart De Bie tijdens de feestelijke uitreiking.

(foto van Luc Hilderson)

Voor de Award Voka Ambassadeur 2016 kwamen vijf bedrijven in aanmerking. Uiteindelijk kaapte De Bie Printing uit Duffel de prijs weg. Volgens de jury een moeilijke keuze . De andere genomineerden waren ook zeer performante bedrijven: AED Group en Distrilog Group uit Willebroek, inno.com uit Putte en Tecro&Krea uit Mechelen. "Laureaat De Bie Printing heeft de Voka-succesformule glansrijk ingevuld, onder meer door strategische overnames te omringen met gerichte investeringen in de nieuwste technologieën en een HR-beleid dat zowel de medewerkers als de omgeving meerwaarde biedt", haalde Frédéric Achten, algemeen directeur van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen, als een van de argumenten van de jury aan.De Bie Printing is een vierde generatie familiebedrijf dat reeds 95 jaar bestaat. Het bedrijf spitst zich toe op kwaliteitsdrukwerk op kleine tot middelgrote oplagen met een hoge toegevoegde waarde. Via haar dochteronderneming Stockmans Kalenders worden er wereldwijd kalenders verzonden tot zelfs in Azië, Latijns-Amerika en Afrika. Met Stockmans Kalenders is De Bie Printing een belangrijke speler in het segment van de B2B kalenders.Links op de foto: Bart De Bie tijdens de feestelijke uitreiking. (foto van Luc Hilderson)