Nu letterpress een nooit geziene revival kent, voelt zaakvoerder Bart De Bie aan dat hij kort op de bal moet spelen. "Letterpress of typo duikt overal op en is weer helemaal hot. Door de overname van Peeters & Peeters compleet grafisch halen we op dit vlak heel veel expertise binnen. We gaan ook het drukformaat naar 50 cm x 70 cm verruimen voor covers en mappen, affiches, brochures, firmakaarten of omslagen. In zekere zin vergroten we hiermee ook meteen de toekomst van letterpress. Typo heeft een heel eigen artisanale look en feel en toont drukwerk met een eigen, sterk oorspronkelijk karakter. Het procedé zit weer volop in de lift. De Bie Printing heeft de vaste overtuiging om van letterpress weer een gevestigde waarde te maken en uit te groeien tot marktleider in België."

De Bie Printing is tevens de nieuwe naam van Drukkerij De Bie uit Duffel. "Die naamsverandering was noodzakelijk, gezien het internationale karakter van de activiteiten van ons grafimedia bedrijf," voegt Bart De Bie eraan toe en hij besluit: "we hebben nog een hele reeks plannen, De Bie Printing blijft gonzen van bedrijvigheid!"

Nu letterpress een nooit geziene revival kent, voelt zaakvoerder Bart De Bie aan dat hij kort op de bal moet spelen. "Letterpress of typo duikt overal op en is weer helemaal hot. Door de overname van Peeters & Peeters compleet grafisch halen we op dit vlak heel veel expertise binnen. We gaan ook het drukformaat naar 50 cm x 70 cm verruimen voor covers en mappen, affiches, brochures, firmakaarten of omslagen. In zekere zin vergroten we hiermee ook meteen de toekomst van letterpress. Typo heeft een heel eigen artisanale look en feel en toont drukwerk met een eigen, sterk oorspronkelijk karakter. Het procedé zit weer volop in de lift. De Bie Printing heeft de vaste overtuiging om van letterpress weer een gevestigde waarde te maken en uit te groeien tot marktleider in België."De Bie Printing is tevens de nieuwe naam van Drukkerij De Bie uit Duffel. "Die naamsverandering was noodzakelijk, gezien het internationale karakter van de activiteiten van ons grafimedia bedrijf," voegt Bart De Bie eraan toe en hij besluit: "we hebben nog een hele reeks plannen, De Bie Printing blijft gonzen van bedrijvigheid!"