De Opel Ampera - die tot auto van het jaar 2012 verkozen werd - is uitgerust met een elektrische motor die een autonomie van ong. 80 km heeft. Als de accu leeg is, zorgt een verbrandingsmotor voor de drijfkracht. Die verbrandingsmotor fungeert als generator zodat de autonomie van de wagen 500 km bedraagt.

Drukkerij De Bie onderstreept dat de afstanden die de auto aflegt, gewoonlijk korter zijn dan 80 km zodat de auto hoofdzakelijk elektrisch zal rijden. Bovendien worden de accu's gevoed met de energie opgewekt met de 2.800 m² zonnepanelen op het dak van de onderneming.

De Opel Ampera - die tot auto van het jaar 2012 verkozen werd - is uitgerust met een elektrische motor die een autonomie van ong. 80 km heeft. Als de accu leeg is, zorgt een verbrandingsmotor voor de drijfkracht. Die verbrandingsmotor fungeert als generator zodat de autonomie van de wagen 500 km bedraagt. Drukkerij De Bie onderstreept dat de afstanden die de auto aflegt, gewoonlijk korter zijn dan 80 km zodat de auto hoofdzakelijk elektrisch zal rijden. Bovendien worden de accu's gevoed met de energie opgewekt met de 2.800 m² zonnepanelen op het dak van de onderneming.