De grote belangstelling voor het aanbod van deze 'Digitale Druivelaar' is ook Oscart niet ontgaan. Oscart levert en plaatst interactieve slimme schermen voor woonzorgcentra, ziekenhuizen, winkels en bedrijven. Via een intelligent cloudplatform kunnen klanten van Oscart content op hun schermen visualiseren, dus nu ook de dagelijkse blaadjes van De Druivelaar, weliswaar in digitale vorm. Na het uitvoeren van de nodige programmatie werden intussen reeds 3000 schermen voorzien van de Digitale Druivelaar.

Omdat de gebruikers heel blij waren met de interactieve schermen, besliste Inni om de samenwerking verder aan te gaan voor 2021.

"Ook tijdens de tweede lockdown en de 'anders-dan-anders'-feestdagen wil De Druivelaar zoveel mogelijk mensen bereiken, want een lach verbindt iedereen! "

Foto met vlnr: Tom Deschildre (Zaakvoerder Inni Group), Christine Desmet (De Druivelaar) en Jochen Verbrugghe (Zaakvoerder Oscart).

De grote belangstelling voor het aanbod van deze 'Digitale Druivelaar' is ook Oscart niet ontgaan. Oscart levert en plaatst interactieve slimme schermen voor woonzorgcentra, ziekenhuizen, winkels en bedrijven. Via een intelligent cloudplatform kunnen klanten van Oscart content op hun schermen visualiseren, dus nu ook de dagelijkse blaadjes van De Druivelaar, weliswaar in digitale vorm. Na het uitvoeren van de nodige programmatie werden intussen reeds 3000 schermen voorzien van de Digitale Druivelaar.Omdat de gebruikers heel blij waren met de interactieve schermen, besliste Inni om de samenwerking verder aan te gaan voor 2021."Ook tijdens de tweede lockdown en de 'anders-dan-anders'-feestdagen wil De Druivelaar zoveel mogelijk mensen bereiken, want een lach verbindt iedereen! "Foto met vlnr: Tom Deschildre (Zaakvoerder Inni Group), Christine Desmet (De Druivelaar) en Jochen Verbrugghe (Zaakvoerder Oscart).