De oude drukkerij van de Persgroep in Kobbegem (Asse) heeft in maart haar deuren gesloten. De twee kranten die er nog gedrukt werden, worden nu elders geproduceerd: de Tijd wordt in het Eco Print Center in Lokeren gedrukt, L'Echo op de rotatiepersen van Rossel in Nijvel. In Lokeren worden overigens ook al verscheidene jaren de grootste titels van de groep gedrukt, Het Laatste Nieuws en De Morgen.

De gebouwen van de oude drukkerij worden gesloopt om plaats te maken voor een ultramodern datacenter, dat een van de energiezuinigste in België moet worden. De werken moeten in 2015 beëindigd zijn.

De oude drukkerij van de Persgroep in Kobbegem (Asse) heeft in maart haar deuren gesloten. De twee kranten die er nog gedrukt werden, worden nu elders geproduceerd: de Tijd wordt in het Eco Print Center in Lokeren gedrukt, L'Echo op de rotatiepersen van Rossel in Nijvel. In Lokeren worden overigens ook al verscheidene jaren de grootste titels van de groep gedrukt, Het Laatste Nieuws en De Morgen. De gebouwen van de oude drukkerij worden gesloopt om plaats te maken voor een ultramodern datacenter, dat een van de energiezuinigste in België moet worden. De werken moeten in 2015 beëindigd zijn.