Na 18 edities die in Brussel of Mechelen georganiseerd werden, vindt de eerste Franstalige editie van de verpakkingsbeurs Empack plaats op 26 mei in Namur Expo. "Op algemene vraag van de verpakkingssector die vanaf nu in een bloeiend Wallonië over een commercieel platform beschikt en er zal kunnen netwerken," zegt organisator easyfairs.

Op de beurs zullen 65 exposanten aanwezig zijn, producenten van onder andere machine, materialen, verpakkingsoplossingen, regel- en inspectiesystemen, etikettering- en printsystemen, enz. Het doelpubliek gaat van de voedingssector over de groothandel tot de verpakkingsindustrie. Empack is het onmisbare event voor wie zijn kennis van verpakkingen en zijn professionele netwerk wil verruimen. Op het programma: conferenties over actuele onderwerpen, een Network Lounge voor exposanten en bezoekers, het Partner Village (IBE-BVI, FSC, Pack4Food, ...) en de uitreiking van de Trends Gazelles Awards voor de verpakkingssector. Tevens worden er flink wat innovaties voorgesteld.

Na 18 edities die in Brussel of Mechelen georganiseerd werden, vindt de eerste Franstalige editie van de verpakkingsbeurs Empack plaats op 26 mei in Namur Expo. "Op algemene vraag van de verpakkingssector die vanaf nu in een bloeiend Wallonië over een commercieel platform beschikt en er zal kunnen netwerken," zegt organisator easyfairs.Op de beurs zullen 65 exposanten aanwezig zijn, producenten van onder andere machine, materialen, verpakkingsoplossingen, regel- en inspectiesystemen, etikettering- en printsystemen, enz. Het doelpubliek gaat van de voedingssector over de groothandel tot de verpakkingsindustrie. Empack is het onmisbare event voor wie zijn kennis van verpakkingen en zijn professionele netwerk wil verruimen. Op het programma: conferenties over actuele onderwerpen, een Network Lounge voor exposanten en bezoekers, het Partner Village (IBE-BVI, FSC, Pack4Food, ...) en de uitreiking van de Trends Gazelles Awards voor de verpakkingssector. Tevens worden er flink wat innovaties voorgesteld.